Aktywne Wpisy

nerfipro174 +44
Mirasy macie do polecenia jakieś seriale zagadkowe / tajemnicze / thrilery / kryminalne / horrory?
Z takich co oglądałem i mnie wciągnęły
Dark
1899
The OA
The Leftovers
Z takich co oglądałem i mnie wciągnęły
Dark
1899
The OA
The Leftovers

Artimeges +389
#ciekawostki w #czechy można normalnie zrobić zakupy w niedzielę. Jaki to jest super pomysł, może u nas też by tak zrobili
Jadę dajmy na to do kołchozu o 5 rano. Jestem jeszcze zaspany a o tej porze zazwyczaj g---o widać i bywa ślisko tak więc przemykam sobie te 50km/h na zabudowanym bo i tak przecież szybciej jechać według prawa nie można. Spokojna jazda bez ryzyka mnie relaksuje więc nie zamierzam tego zmieniać.
I co się dzieje? Wszyscy mnie k---a wyprzedzają ( ಠ_ಠ)
Ledwo mnie jeden wyprzedzi a w lusterku wtecznym już pojawiają się kolejne wściekłe reflektory próbujące wywrzeć presję bym jechał szybciej. Gdzie oni tak wszyscy z----------ą? Do tych swoich robót? Czy może to jacyś psychole są? Najlepsze jest to że potem spotykam tych delikwentów na światłach i się okazuje że nic im to nie dało xD
#polskiedrogi #prawojazdy #motoryzacja #samochody #patologiazmiasta #patologiazewsi
źródło: ZAPIERDALAJ ALBO CIĘ ZABIJE
Pobierz@Larsberg: Jeśli tak piszesz to chyba w innych krajach nie jeździłeś samochodem. Ogólnie pomimo tego całego cyrku na drogach odbywającego się nawet często i różnych fikołków to ludzie w Polsce wcale nie jeżdżą tak źle.
@pasta_alla_carbonara: Ziomek. Ciesz się, że nie byłeś na przykład we Francji gdzie potrafią w ciebie praktycznie wjeżdżać albo parkować na twoim aucie i mają wywalone totalnie w takie rzeczy w Stanach Zjednoczonych gdzie ludzie jeżdżą jak świeżo po kursie prawa jazdy przez całe swoje życie i nie wiedzą jak się jeździ po rondzie.
Zależy która Skandynawia. Jak ta
@Capitanero: nie można i nie jest.
@Cztero0404: człowieku. Jeśli po zasranej Albanii jeździ się przyjemniej niż po Polsce to znaczy, że jednak coś z polskimi kierowcami jest nie tak.
@Krupier: Nie wiem, nie byłem absolutnie nigdy w Albanii.
@Krupier: Co? Że jak się tam jeździ? Chyba jak nie ma nikogo innego na drogach.
Jak zapieprzałem przez ten kraj na wyjeździe klubowym, to co raz się podłączali jakieś świry w starych niemieckich wozach. Wyprzedzali na trzeciego i się baliśmy, że któryś w końcu doprowadzi do wypadku albo
Po nazwisku też Cie mam zawołać? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Czy wolisz pogadać o swojej jeździe samochodem, bo to widzę Cie bardziej zajmuje?
Ty na swoim masz 50 - a jedziesz realnie 45
@pasta_alla_carbonara: Mnie na szwedzkich autostradach regularnie rozwalali polscy śmierdziele tirowcy którzy robili te sobie wyścigi ślimaków. Chryste dla czego oni to robią!?