Wpis z mikrobloga

Jeżeli ktoś mieszka w Tilburgu i może pomóc znaleźć od zaraz pracę typu magazyn/produkcja proszę o pomoc.
Szukam pracy od dłuższego czasu, mam same negatywne odpowiedzi, pieniądze się kończą i nie chcę skończyć na ulicy.
#holandia #emigracja #pomocy
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@wojciech_s: Na jednej rozmowie powiedzieli, że mam luki w Cv, próbowałem to tłumaczyć problemami rodzinnymi/wakacjami. Na resztę nie wiem. Plus nie pracuję od sierpnia zeszłego roku, a mogłem wpisać że od tamtego czasu gdzieś na budowie w polsce robiłem.
Może mam depresję po prostu, nie wiem.
  • Odpowiedz
@oknoe: wpisz jakąś losową firmę z jakiejś wioski obok Ciebie w pl, oni tego nie będą sprawdzać. Jak Cie będą pytać dlaczego zjechałeś do polski a teraz wróciłeś to zawsze możesz wytłumaczyć np. że musiałeś zjechać żeby się opiekować kimś z rodziny, a że już się polepszyło to przyjechałeś z powrotem :) bo rozumiem, że już pracowałeś w NL?
  • Odpowiedz
@Bumbala: dokładnie tak. A tym bardziej, że gość od miesięcy szuka pracy na magazynie xD Jest tyle agencji pracy. Ludzie, wszytko ma swoje granice. Każdemu jest ciężko, to nie jest żadne tłumaczenie.
  • Odpowiedz
@oknoe: pierwsza lepsza oferta po wpisaniu w google "praca Tilburg". Tego jest pełno. Wysyłaj swoje CV do trzech miejsc dziennie, w końcu się coś trafi. Magazynier, order picker, pracownik cleanroomu, sprzątanie - masz też sporo "zawodów" w zasięgu. Mam fajne miejsce pracy do polecenia jako Order Picker, ale niestety w Eindhoven, a podejrzewam, że ponad półtorej godziny dojazdów w jedną stronę Cię nie urządza. Możesz jeszcze poszukać w sklepach, o
Krolowa_Nauk - @oknoe: pierwsza lepsza oferta po wpisaniu w google "praca Tilburg". T...

źródło: 1000000473

Pobierz
  • Odpowiedz