Wpis z mikrobloga

@Kryspin013: no ja kojarzę go tylko z foliarstwa, jakimś cudem na przestrzeni lat musiałem nie trafić na jego twórczość w giereczkowie xD

@Lookazz: promowali się z tymi patoyoutuberami jak gimper do momentu aż się nie pokłócili. Ator to jest dinozaur yt.
  • Odpowiedz
@Lookazz: Zaczynał w TV jako swego rodzaju znawca branży około pecetowej. Gdzieś widziałem urywek jak zachwalał nowinkę na rynku - pendrive.
  • Odpowiedz
@TenXen47: pamiętam go z Drakensanga XD
Nie wiem tylko skąd tag bekazprawakow, bo on jest tylko tanim cwaniakiem i oszołomem, a nie jakimś prawakiem.
  • Odpowiedz
@TenXen47: toć najpopularniejsze kanały z grami jak SprzedajnikTV, Kartofel, Tost, Tesete... tworzą krypto reklamy. Gdzie płaci im np. co 5 grę. A Ci nakręcają hajp na wszystkie 5. Choćby były popsute, co obiektywnie wpływa na ocenę. Chociaż, gracze to takie ameby, że nie mają problemu z materiał sponsorowany. To już nie trzeba się kitrać. A cała branża infu growych to taka patologia, że jak wydawca grozi odcięciem od dostępu przed
  • Odpowiedz
  • 0
@Lookazz

@TenXen47: lol, to Ator kiedyś w gejmingu siedział? W jakiejś redakcji czy na obecnym/innym kanale YT?

Ator jeszcze przed premierą Wiedźmina 3 miał jeden z najlepszych wywiadów z twórcami właśnie o Wiedźminie. To zadziwiające jak się stoczył.
  • Odpowiedz
@TenXen47: Pamiętam też jak namawiał dzieciarnię żeby włączały sobie w tle jego playlisty na youtubie KONIECZNIE z wyłączonym Adblockiem xD. A na Wykopie funkcjonował kiedyś nawet specjalny tag do nabijania się z tego klauna tj. #pracowniktvn
  • Odpowiedz