Wpis z mikrobloga

w ciekawości na grupie rowerowych singli wrzuciłem post kilka dni temu z prośbą aby dziewczyny się pochwaliły swoimi szosami...
prędzej wyrwę babkę 10-15 lat starszą z szosą niż rówieśniczkę ()
Sporo wrzuciły zdjęć ale no kurde... dzieciate, dużo starsze. Owszem było kilka w moim wieku ale z drugiej strony polski
zdechnę samotny
#podrywajzwykopem #rozowepaski #tinder
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@moll: od kilku lat jestem na tej grupie i nie było praktyczni żadnego postu laski na szosie żeby szukała kogoś do wspolnej jazdy. No cóż wziąłem heheh sprawy we własne ręce... liczyłem aż na jedną w promieniu 100km w wieku do 36 lat no i co? przeliczyłem się
  • Odpowiedz
  • 0
@BaviDamek: tak, u szosowej możesz liczyć na jakieś tempo, długość trasy i samej chęci kręcenia. Taka na trekingu mogła by chcieć coś zwiedzać, gdzieś sie zatrzymać
  • Odpowiedz
tak, u szosowej możesz liczyć na jakieś tempo, długość trasy i samej chęci kręcenia. Taka na trekingu mogła by chcieć coś zwiedzać, gdzieś sie zatrzymać

@mati1990: no to it's over...
Bo szukasz drugiego chłopa.
Prawdopodobieństwo z 0.1 % spadło do 0.01%.
  • Odpowiedz
  • 0
@BaviDamek: nie szukam drugiego chopa... śledze kilka takich fajnych pań na stravie ale albo zajęta albo z drugiej strony polski.
masz, tutaj pewna Pani zrobiła aż 700km, potrafią? jak chcą to potrafią
mati1990 - @BaviDamek: nie szukam drugiego chopa... śledze kilka takich fajnych pań n...

źródło: obraz

Pobierz
  • Odpowiedz
@mati1990 też jestem na tej grupie, średnia wieku tam to chyba 40+ też mam ochotę wrzucić tam swoje najlepsze zdjęcie z rowerem enduro i patrzeć czy będzie jakiekolwiek odzew, ale się trochę boję/wstydzę
  • Odpowiedz
  • 1
@NzeroZeroB: jolo czego się boisz ( ͡º ͜ʖ͡º)
gorzej niż marszczyć freda do usranej śmierci nie będzie, najwyżej będzie zero odzewu. Ja wrzuciłem, zlali ciepłym moczem.
no chyba że się boisz że faktycznie aż jedna się znajdzie i potem będzie trzeba wyjść z piwnicy i zacząć żyć. Tak to jest się czego bać :D
  • Odpowiedz
  • 8
@mati1990

@BaviDamek: Taka na trekingu mogła by chcieć coś zwiedzać, gdzieś sie zatrzymać

Lol, nie no rzeczywiście tragedia jakaś, jakby dziewczyna chciała się gdzieś zatrzymać coś zobaczyć, albo po prostu fajnie spędzić trochę czasu poza "połykaniem kilometrów". Strata czasu na takie. Lepiej 700km non stop tak, że od połowy to nawet nie wiadomo gdzie się jest, jaki jest dzień i czym się jedzie.
  • Odpowiedz