Aktywne Wpisy
xaxaxax +12
UWAGA NIEPOPULARNA OPINIA (a przynajmniej w internecie, gdzie najważniejsza jest emocjonalna manipulacja napędzająca wyświetlenia). Mieszkam w krakowie, mam samochód niespełniający norm #sct, płacę za wjazd zgodnie z prawem i mimo to JESTEM ZWOLENNIKIEM SCT. Wiecie co? Większość moich znajomych również jest za SCT.
90% artykułów i wpisów na ten temat jest tak obrzydliwie nacechowana emocjonalnie, że nie dziwie się skąd ludzie nabrali takiej narracji. Jesteśmy karmieni taką narracją, która się
90% artykułów i wpisów na ten temat jest tak obrzydliwie nacechowana emocjonalnie, że nie dziwie się skąd ludzie nabrali takiej narracji. Jesteśmy karmieni taką narracją, która się

prędzej wyrwę babkę 10-15 lat starszą z szosą niż rówieśniczkę (╥﹏╥)
Sporo wrzuciły zdjęć ale no kurde... dzieciate, dużo starsze. Owszem było kilka w moim wieku ale z drugiej strony polski
zdechnę samotny
#podrywajzwykopem #rozowepaski #tinder
@mati1990: młodszych miałem na myśli poniżej 25 roku życia.
Zamazałem nazwisko. Łatwo było znaleźć. Jeszcze te publiczne grupy...
Jak będziesz wchodził w tryb potrzebującego to nic z tego nie będzie.
źródło: Screenshot_20250212-162233163 (1)_1
Pobierz@mati1990: e tam nie było, są. Szukają np. mechanika. I mają kilkuset adoratorów. Mogą przebierać jak w ofertach na allegro.
źródło: Screenshot_20250212-170306098 (1)
Pobierz@mati1990: to trekking już nie może być? Tylko szosa?
@mati1990: no to it's over...
Bo szukasz drugiego chłopa.
Prawdopodobieństwo z 0.1 % spadło do 0.01%.
masz, tutaj pewna Pani zrobiła aż 700km, potrafią? jak chcą to potrafią
źródło: obraz
Pobierzgorzej niż marszczyć freda do usranej śmierci nie będzie, najwyżej będzie zero odzewu. Ja wrzuciłem, zlali ciepłym moczem.
no chyba że się boisz że faktycznie aż jedna się znajdzie i potem będzie trzeba wyjść z piwnicy i zacząć żyć. Tak to jest się czego bać :D
Lol, nie no rzeczywiście tragedia jakaś, jakby dziewczyna chciała się gdzieś zatrzymać coś zobaczyć, albo po prostu fajnie spędzić trochę czasu poza "połykaniem kilometrów". Strata czasu na takie. Lepiej 700km non stop tak, że od połowy to nawet nie wiadomo gdzie się jest, jaki jest dzień i czym się jedzie.