Aktywne Wpisy

KarolWojcicki +958
Cześć, Wykopowicze!
Nazywam się Karol Wójcicki - jestem popularyzatorem astronomii, pasjonatem nocnego nieba i autorem popularnonaukowego fanpage'a „Z głową w gwiazdach”.
Spędzam noce pod gwiazdami, ścigam zorze polarne, dokumentuję zaćmienia słońca na drugim końcu świata, a w międzyczasie opowiadam Wam o niesamowitych zjawiskach, które każdej nocy dzieją się nad naszymi głowami. Od lat staram się zarażać ludzi miłością do Kosmosu, organizując pokazy nieba, wykłady i wyprawy w najdalsze zakątki świata w poszukiwaniu
Nazywam się Karol Wójcicki - jestem popularyzatorem astronomii, pasjonatem nocnego nieba i autorem popularnonaukowego fanpage'a „Z głową w gwiazdach”.
Spędzam noce pod gwiazdami, ścigam zorze polarne, dokumentuję zaćmienia słońca na drugim końcu świata, a w międzyczasie opowiadam Wam o niesamowitych zjawiskach, które każdej nocy dzieją się nad naszymi głowami. Od lat staram się zarażać ludzi miłością do Kosmosu, organizując pokazy nieba, wykłady i wyprawy w najdalsze zakątki świata w poszukiwaniu

źródło: 471441202_1135114924633343_1705081517494453766_n
Pobierz
ziel_9 +12
Prawda jest taka, że około 70% kobiet nie jest chętna na s--s, bo dostaje go w bardzo niskiej jakości. To tak jakbyście mieli jeść rosół z kostki, a taki ugotowany przez babcię.
I dla jasności - nie twierdzę, że to TYLKO wina mężczyzn. Ale zwróćmy uwagę na to, że statystyczny mężczyzna potrzebuję mniej czasu/bodźców by dojść niż statystyczna kobieta, więc często jak on skończy to kobieta nie ma na co więcej liczyć.
I dla jasności - nie twierdzę, że to TYLKO wina mężczyzn. Ale zwróćmy uwagę na to, że statystyczny mężczyzna potrzebuję mniej czasu/bodźców by dojść niż statystyczna kobieta, więc często jak on skończy to kobieta nie ma na co więcej liczyć.
I to taki prosto z hiszpani, nie z kamerunu skad przyplynal pontonem. To jest kumulacja dla p0lki, nie dosc, ze hiszpan, to m----n
Biletow juz pewnie brak ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#p0lka #taniedymanie wrecz darmowe
źródło: IMG_8151
PobierzPS
bogatym bedzie ten ktory wynajdzie bialy pigment do murzynskich dziar
No to czyli nie będzie ¯\(ツ)/¯
Komentarz usunięty przez moderatora
Nigdy mi sie nie wyswietlaly posty z murzynskimi striptizerami, jak juz to z Polskimi oskarkami
Komentarz usunięty przez moderatora