Aktywne Wpisy

haakenn +16
Mirki jest inba na grupie klasowej. Dzieciaki miały egzamin na kartę rowerową i jest afera wśród rodziców o jeden obrazek. Z chęcią wysłucham opinii ekspertów. KTO MA TUTAJ PIERWSZEŃSTWO?
#kiciochpyta #rower #samochody
#kiciochpyta #rower #samochody

źródło: 1000016705
Pobierz
Pally +34

źródło: 1747876983670834
Pobierz
Moja dziewczyna chyba nieironicznie wierzy w te modne julkowe czary i nie wiem co o tym myśleć. Właśnie ze szczegółami opowiedziała mi, ze przeprowadziła jakiś rytuał który ma pomóc jej w zaliczeniu sesji. Niby to heheszki, ale jak sobie pomyśle ze dorosła osoba poświeciła czas żeby wygooglować jak to się robi, a potem rzeczywiście go przeprowadziła i wynik tego działania faktycznie wpłynął na jej stan psychiczny, to niestety czuje się jakbym miał do czynienia z jakimś prostakiem rodem ze średniowiecza... Nie wiem co myśleć. Czy powinienem się cieszyć, ze szedł trochę z niej ten stres czy może obawiać się, ze kiedyś mnie zostawi bo wróżka jej tak powie... Myślałem, że ludzie odchodząc od religii stają się bardziej świadomi, a okazuje się że prostu znajdują sobie innego bożka...
#rozowepaski #logikarozowychpaskow #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow #zwiazki #bekazlewactwa
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
Jak możesz nie wierzyć w Boga mając tyle dowodów naukowych? może nie wierzysz w religię?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
@Przzzegrywpl:
Czyli w Boga wierzysz ale masz w
tego samego typu dyrdymały