Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@m76859: ek robi o wiele lepsze profity i rawice. Dopiero palek od 700 cos tam zaczyna rawki lepiej robic. Ja sam mam 650 rpka i cale zycie spedzilem na werepionach i hienach xD. Dopiero od niedawna idzie fajnie bic katasy i rosha.
  • Odpowiedz
@m76859: bo to trzeba mieć 3 ręce do gry, ale poza zmniejszeniem szansy na wyłożenie sie na kombo, jest szansa, że wtedy wyciągniesz 5% więcej expa/h 🥰
  • Odpowiedz
  • 0
@Szr1h: właśnie mnie zastanawiają te filmiki z yt, gdzie 270lvl eki na grimach yala kręcą 3.4-3.7kk Rawa a rp z summonem 3kk max, nawet w okolicach 500 lvla xd
  • Odpowiedz
  • 1
@klamkaodokna: na blisko to z 2, kite'ując to pół ekranu ale tak, żeby żadna Cię nawet nie dotknęła XD no i koniecznie na początku z kosheiem i ogolnie eq od sd. ja tam wymasterowałem tego spota, mam ubite 259k hien na swoim rp i jeszcze na charze brata myślę, że z 50k spokojnie to moja zasługa :D
  • Odpowiedz
@m76859: Mi tam się bije przyjemnie tym i tym, ale fakt faktem, ek ze względu na elemental bronie ma dużo szerszy wachlarz respów do bicia solo, z drugiej strony palek w dobrych rękach prawie zawsze wykręci większe cyfry niż ek na tym samym spocie ze względu na możliwość robienia overpulli, do tego palek zwyczajnie wydaje mi się wygodniejszy ze względu na mniejszą ilość hotkeyów w rotacji
  • Odpowiedz
@m76859: ek do jakiegoś 600/700 niszczy i miażdży rp w solo exp i proficie

Jedyny plus rp w tym przedziale to bossy, jako shooter będziesz chętniej brany (bo ek zazwyczaj po5tzrbny 1) i tak też nie musisz mechanik ogarniać jak ek
  • Odpowiedz