Aktywne Wpisy

Bunch +59
Standardzik
#logikarozowychpaskow
#logikarozowychpaskow

źródło: temp_file3180717902423487796
Pobierz
Rabusek +14
Dostałem auto zastępcze, chyba jakieś świeże z 2024 / 2025
Od kiedy jest nakaz walenia dźwiękami jak kierowca przekracza prędkość? Jadę obwodnica, łapie mi znak 40km/h i potem kilka minut pikania żebym zwolnił
Okazuje się że tego NIE MA w ustawieniach, tak jak istopa: TRZEBA PO KAŻDYM WŁĄCZENIU AUTA TO KLIKNĄĆ!!!
To
Od kiedy jest nakaz walenia dźwiękami jak kierowca przekracza prędkość? Jadę obwodnica, łapie mi znak 40km/h i potem kilka minut pikania żebym zwolnił
Okazuje się że tego NIE MA w ustawieniach, tak jak istopa: TRZEBA PO KAŻDYM WŁĄCZENIU AUTA TO KLIKNĄĆ!!!
To

źródło: Zdjęcie z aparatu
Pobierz
Być może i skłócił własny kraj ze swoimi sojusznikami, być może i doprowadził do wzrostu nastrojów antyamerykańskich właściwie wszędzie, być może i doprowadzi finalnie do tego, że Europa i reszta świata która była w strefie wpływów USA zacznie naturalnie zwracać się do innych potęg jak chociażby Chiny xD Ale przynajmniej zmienił nazwę oczka wodnego pomiędzy Meksykiem a USA na bardziej amerykańską xD przecież to jest wypisz wymaluj styl prowadzenia polityki i sposób myślenia taki jaki ma małpa z Kremla xD
Żadne Chiny, żadna farma trolli z Rosji nie zrobiła tyle dla upodlenia wizerunku USA na świecie ile zrobił pomarańczowy ze swoim przydupasem z Afryki xD a to dopiero kilka tygodni xD zapinajcie pasy
#usa #polityka #trump #europa #ue #chiny #rosja #wojna
źródło: gettyimages-488226322-2048x1339
Pobierzpo co tam jakieś argumenty.
za to pomachamy z życzeniami, gdy usa będą się kłócić ze swoim kolegą zza rzeczki zwanej Pacyfikiem.
@JanuszKarierowicz może być tak, że wybór pomarańczowego idioty ze swoim twiterowym pieskiem może się całkiem nieźle skończyć dla Europy.
Jednoznacznie widać, że obywatele usa idą na konflikt i wojnę handlową więc najlepszą odpowiedzią jest skonsolidowanie się i wyciągnięcie z amerykańskiego worka czy
Ale ja jestem u siebie xD jak Europa nie zbuduje własnych silnych zdolności obronnych to i tak zginiemy, bez względu na to jak blisko będziemy z USA
źródło: Przechwytywanie
Pobierz@JanuszKarierowicz: oplułem monitor ze śmiechu XDDDDD Europa nie ma ŻADNEJ alternatywy dla USA, zreszta Japonia, Korea południowa i Tajwan rowniez nie maja. Juz widze jak wchodza dobrowolnie pod but Chińczyków XD
Ale to w-------i ludzie w Europie pójdą do urn i zagłosują na polityków którzy będą mogli nie podzielać Twojego entuzjazmu co do relacji Europa - USA. Wystarczyło zaledwie kilka tygodni, by nasze zaufanie w Europie do Stanów spadło. Myślisz, że opcje polityczne którym bliżej do innych hegemonów (i przez nich dotowane) tego nie wykorzystają?
@Olek3366: xD Ameryka doszła do swojej obecnej pozycji dzięki rozmową, dzięki sojuszom, dzięki otwartemu wolnemu rynkowi, dzieki współpracy. Dominują świat nie dlatego że stosują ruską książke dominacji, tylko dlatego że stosują swoją własną książke dominacji.
Trump i prawactwo po 2015 sie zesrało i stwierdziło że jednak ruskie mają dobry pomysł. Nie, nie mają. Zimna wojna to pokazała. Polska i Czechy to pokazały po 89.
Ameryka potrzebuje współpracy z
@JanuszKarierowicz: XDDDD
Miałem kupić Google Pixel do zdjęć, ale w sumie odpadł bo Amerykanie zaczęli fikać za bardzo. Zamiast subskrypcji ChatGPT to korzystam teraz z DeepSeek.
Może nie jest to jakoś wiele, ale odpadło te 150-200 PLN
Szczególnie zmotywowanej kopem w dupe lub pstrykiem w nos