Wpis z mikrobloga

#nieruchomosci Chciałabym kupić chatę to ofert nie ma w #poznan

Sam PRL ostry i kłamstwa w ofertach typu: "przytulny" = mały; "do własnej aranżacji" / "z potencjałem" = do totalnego remontu; "blisko do centrum" = 10 minut do centrum w linii prostej ale helikopterem
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MagdaM_ale_to_2024: Od 10 lat mieszkam na Ratajach. Najpierw AK, potem Rusa i teraz Żegrze i tu zostanę na dłużej, do czasu aż nie postawię domu jednorodzinnego poza miastem. Mieszka się rewelacyjnie. Miejsca do parkowania sporo, nie ma ścisku bloków, do tramwaju mam dosłownie 2 minuty, w tym nocnego. Większość dyskontów pod nosem, blisko do dobrego weta. Dojazd do M1 elegancki. W życiu bym nie zamienił tego mieszkania na coś bezpośrednio
  • Odpowiedz
@MagdaM_ale_to_2024: Ja kupiłem na Kosmonautów, a najnowsze tak jak mówisz na Batorego. Wiadomo, że remont trzeba zrobić, ale od dewelopera też trzeba xD.

Z nowy budów to widzę pełno rozpoczętych nowych bloków przy Naramowickiej na wysokosci Włodarskiej. Od razu przy tramwaju, możesz tam spróbowac jak chcesz coś nowszego. Teraz taki rynek, że na pewno dobrą cenę dostaniesz.
  • Odpowiedz