Aktywne Wpisy
Marysiabaton +386
#aborcja
prawilnie przypominam, że nie ma bardziej zdegenerowanej i antyludzkiej ideologii niż "prolajf".
nie ma bardziej antyludzkiego "przekonania", że życie i jego wartość mieści się w kupie mięsa, którą mój pies zeżarlby na śniadanie i nawet się nie zorientowal
nie
prawilnie przypominam, że nie ma bardziej zdegenerowanej i antyludzkiej ideologii niż "prolajf".
nie ma bardziej antyludzkiego "przekonania", że życie i jego wartość mieści się w kupie mięsa, którą mój pies zeżarlby na śniadanie i nawet się nie zorientowal
nie

OkruszekChlebka +56
Wrzucam jeszcze raz bo ostatnio jakoś tak wyszło że większość ludzi przespała, a szkoda dobrego materiału żeby się zmarnował i nie poszedł w gorące.
Mój najlepszy jak dotąd film :p
Dajcie plusika bo się napracowałem mocno a d--a też nie najgorsza
#dupeczkizprzypadku #alldayallnightbutt
Mój najlepszy jak dotąd film :p
Dajcie plusika bo się napracowałem mocno a d--a też nie najgorsza
#dupeczkizprzypadku #alldayallnightbutt

Millenium czy PKO bank Polski? Który z tych banków jest stabilniejszy finansowo w razie niestabilności gospodarczej w kraju?
#pytanie #bank #banki #finanse
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
Millenium to w ponad 50% portugalski kapitał, w a w PKO 64% udziału ma skarb państwa polskiego, wiec dalszą analizę pozostawiam Tobie.
@mirko_anonim: nie ma czegoś takiego. Jak bank upadnie to i tak masz gwarancję BFG.
Ja mam millenium od ponad 10 lat i nie mogę na niego narzekać, bo wszystko działa bez probelmu. Obecnie zacząłem korzystać z pko bp i coraz bardziej mi się podoba, fajne są niektóre rozwiązania, jak np. rotacyjny kod cvv do karty. Poza tym mając np. obligacje skarbowe czy PPK masz
Millennium musiał niedawno wdrożyć plan naprawczy przez ilość kredytów frankowych.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord