Wpis z mikrobloga

#mariaandrejczyk #bojowkamariiandrejczyk #marysia #paryz2024 #sport przyznać się który to wykopek? XD
A tak na serio to trochę beka, że taka dziewucha a poprzeczka ( ͡° ͜ʖ ͡°) tak nisko była zawieszona że wystarczyło przyknurzyć z takim tandetnym tekstem na insta a laska jest twoja xD ale z drugiej strony można próbować będzie przyspermić do jakiejś Anastazji Kuś bo przykład Marysi pokazuje, że da się, może odczyta ( ͡° ͜ʖ ͡°)
BigVV - #mariaandrejczyk #bojowkamariiandrejczyk #marysia #paryz2024 #sport przyznać ...

źródło: 1000000417

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
zamiast narzekania i plucia na Polki po prostu wyróżnił się.

no nie wiem nie wiem, Sydney Sweeney raczej nie odpisałaby na tekst że zagrałbym od niej lepiej w Euphorii a to dokładnie to samo co napisał ten kolo xD
  • Odpowiedz
no nie wiem nie wiem, Sydney Sweeney raczej nie odpisałaby na tekst że zagrałbym od niej lepiej w Euphorii a to dokładnie to samo co napisał ten kolo xD

@BigVV: czekaj a to Ty myślisz, że "ten sam tekst" zadziała na każdego? Miał przecież szczęście. Na tym polega próbowanie. Nie próbując nigdy się nie dowiesz.
  • Odpowiedz
  • 0
@szybkijakpoybany: taa, zerwala z tym kilkanascie lat starszym narzeczonym i chwile pozniej znalazla pocieszenie w jakims spermiarzu co dm'a jej wyslal na insta, jak wyżej xD
  • Odpowiedz