Aktywne Wpisy

okrupnik +92
Dlaczego w tym kraju nie mogę iść normalnie do sklepu stacjonarnego, tak jak robi to biały człowiek w krajach zachodnich i kupić smartfona nie będąc przy tym o------m na 700zł? O co w tym chodzi? Czy ja już wszystko muszę kupować na platformach e-handlowych i w sklepach internetowych?
#polska #samsung #android #patologia #finanse
#polska #samsung #android #patologia #finanse

źródło: nie dla idiotów
Pobierz
pieknylowca +171
Introwertyzm dla faceta: nie rozmawia z nikim od wielu tygodni
Introwertyzm dla kobiety: ostro imprezuje i melanzuje
#p0lka #rozowepaski #niebieskiepaski
Introwertyzm dla kobiety: ostro imprezuje i melanzuje
#p0lka #rozowepaski #niebieskiepaski

źródło: 1000003062
Pobierz
2. W drodze do domu widzisz że jakiś debil w czerwonej Hondzie próbuje wyprzedzić ciężarówkę.
3. Hamujesz żeby wpuścić debila.
4. Debil w Hondzie orientuje się że przed ciężarówką jedzie jeszcze inny samochód i się nie wyrobi.
5. Życie Hondziarza jest najważniejsze wiec wykonuje on manewr PIT na jadącym przed ciężarówką samochodzie.
6. Manewr się udaje, Hondziarz bezpiecznie się chowa a 'zamulaczka' sprzed ciężarówki zostaje zepchnięta na Twój pas.
7. Umierasz Ty razem ze swoim dzieckiem oraz 'zamulaczka' mimo że żadne z was nie popełniło jakiegokolwiek błędu.
Rezultat operacji "czerwona Honda szybsza niż wygląda":
3 trupy
https://www.ratownictwo.opole.pl/2025/02/smiertelny-wypadek-na-dk88-strzelce-opolskie-sieroniowice-nie-zyja-trzy-osoby-w-tym-dziecko/
#polska #wydarzenia #polskiedrogi #wypadek #polscykierowcy #majtczak nr 2
źródło: 45-1
Pobierz1. Idź do psychiatry.
2. Wyjdź z piwnicy znajdź pracę.
Dawaj więcej xD
źródło: 1000006292
Pobierz@Krupier: ale "piraci" czy "z-----------e" walą autami do odcięcia. Takie podejśćie powodują właśnie "przeciętni" kierowcy. Brainlety/NPCty za kółkiem.
@cwlmod: ty to błędem nazywasz? Trzy osoby nie żyją. Przecież ulica to nie tor wyścigowy. A jak jeździsz, to niestety pewne rzeczy trzeba przewidywać, a nie jeździć na zasadzie, bo się zmieszczę. Tym razem tego zabrakło i nie żyją trzy osoby. Bo gość z Hondy uważał się za szybkiego i wściekłego. Mam nadzieje, że z więzienia nie wyjdzie -
@cwlmod: co? ma bardzo wiele. brawura, nadmierna predkosc, niskie umiejetnosci prowadzenia samochodu. do tego przez to wszystko gina ludzie.
Właśnie tego nie rozumiem. Po pierwszej wypowiedzi cwelmoda jaką przeczytałem chłop wylądował u mnie na czarnej i problem rozwiązany. Dyskusja z tym typem jest jak zapasy ze świnią w błocie.
@Nutaharion: ja bym do tego nie dorabiał jakiejś filozofii, że on sobie w tym momencie pomyślał, że jego życie jest ważniejsze. W takich sytuacjach się nie myśli, tylko działa instynktownie. Jak masz przed sobą perspektywę czołowego zderzenia, to s---------z na bok. Nie myślisz, czy z boku jest inne auto, albo rów, tylko zjeżdżasz.
Tak, jest okej. I tak szybciej nie możemy jechać więc co
Komentarz usunięty przez moderatora
No tylko istnieje jeszcze coś takiego jak celowość