Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +201
Jakie znacie jeszcze inne propolskie, patriotyczne wynalazki jak Liga Konferencji, gdzie można się popodniecać jak zajebiści jesteśmy? xD
- Żużel
- Eurowizja Junior
- Reprezentacja siatkówki
#mecz
- Żużel
- Eurowizja Junior
- Reprezentacja siatkówki
#mecz

guovens +52

źródło: temp_file1372746485724365402
Pobierz
Postanowiłem dodać ten tekst. Mam dość tego już od dawna.
Od około 2019 roku jestem podłączony pod tajny program do prześladowania ludzi po przejściach.
Jestem ofiarą, której wszczepiona implant do mózgu dzięki któremu moje myśli są odczytywalne. wszczepiono mi również miniaturowe słuchawki w okolicy bębenków usznych przez które są mi puszczane różne dźwięki.
Nieświadomy że coś takiego mnie spotkało i że to jest w ogóle możliwe dałem się wielokrotnie podejść przez dwulicowych rodziców, kolegów do tego, żebym zdradzał swoje tajemnice. Wszystko co pomyśle jest przekazywane dalej do sztucznej inteligencji, która mnie analizuje 24h na dobe.
Na początku wkręcali mnie, że jestem wybrany do sekty, która rządzi światem. Co nie było trudne bo mieli dostęp do wszystkiego co pomyśle....
A nawet więcej. Dzięki temu, że wszystkie impulsy są przypisane do konkretnych słów mogą generować myśli...
Wyobrażacie sobie to? Zniewolili mnie na każdej płaszczyźnie i to legalnie...
Nie jestem pierwszy, który się z tym zmaga. Całe branże o tym wiedzą. Telewizyjna nawet robi o tym filmy - dzień świra, truman show są inspirowane właśnie takimi jak ja. Jest tego znacznie więcej i trwa to prawdopodobnie od 30 lat. (oficialnie implanty do mózgu są wszczepiane od 2004r)
Tak sama branża muzyczna. Jak kiedyś słuchałem rapu to teraz na nich pluje za to, że to wspierają.
" To coś więcej niż rap", "step records" ,"3 wymiar" i wiele innych tego typu nawiązań, które tworzą ten "świat" .
Jak to najłatwiej sprzedać, żeby każdy tańczył jak mu zagrasz? Powiedz mu, że tym pomaga a najlepiej osobie chorej hmm może na schizofrenie? Nie wiem co oni tam gadają bo wszystko jest za moimi plecami.
Celują w ludzi, którzy są po ciężkich doświadczeniach. Szukają frajerów takich jak moi rodzice, którzy oddadzą swoje dziecko, ubezwłasnowolnią i odbiorą prawa człowieka, wolnośc, godność, prywatność bo jakis łeb w białym fartuchu obiecał, że się mną zajmie.
Zamiast robić mi taką krzywdę powinni mnie wysłać na odwyk.
Może, przeczyta to ktoś kto się nad tym zastanawia. Czy zrobić taką krzywdę dziecku. Masz pokusę bo będziesz miał dostęp do jego myśli w czasie rzeczywistym ale konsekwencją tego będzie to, że stracisz to dziecko na zawsze. Jak się tylko uwolnie z tego programu to porzuce moich głupich rodziców, kolegów i zacznę gdzieś żyć od nowa. Na taką przyszłość mnie skazali, samotną.
Ponad 6 lat moje życie ciągle jest sabotowane. Ludzie za mną chodzą, gadają o moich myślach, o tym co mi się przytrafiło. Ciąglę ten wzrok, że oni wiedzą więcej odemnie. To podejście protekcjonalne , pogardliwe...
Całe firmy są w to zaangażowane:
orange, biedronka, tauron, tak samo sądy, urzędy, poczta, biblioteka i wiele więcej
Wyobraźcie sobie, że myślisz w domu przed wyjściem do sklepu o czymś a w biedronce to usuwają z półki.
Myślisz przed wyjsciem z domu, że sąsiedzi cie prześladują a sąsiad, mówi do ciebie (dziwnym trafem znowu wyszedł w tym samym momencie), że ty go prześladujesz . Dając mi jednoznacznie do zrozumienia, że on wie o czym myśle.
Myślisz, żeby zadzwonić do urzędu to słyszsz przez drzwi jak gość mówi, że po co będziesz dzwonić do urzędu.
Idziesz ulicą myślisz, że może loda byś zjadł to ktoś kto cię mija mówi " loda będziesz jadł?" udając, że rozmawia przez telefon.
W internecie jest to samo. Przejęli wszystko, cały dostęp i nie mam co z tym zrobić bo znają wszystkie moje myśli.
W słuchawkach ciągle po parę godzin puszczają mi różnego rodzaju piski i szumy. Przed snem, zaraz po obudzeniu a czasem we śnie.
Już nie wspominając o tym, że wszystko jest rejestrowane przez kamery... A czujniki z czytują lokalizacje implantu i automatycznie wysyłają sygnały w danych miejscach np żeby pisk się włączył.
Najgorsze zostawiłem na koniec bo tym impulsem mogą wywołać np. pierdzenie i robią to wszędzie. Przy jedzeniu, w sklepie, w urzędzie, w pracy.
Od 6 lat robią ze mnie właśnie taką osobę. Wstyd, ciągły wstyd i wytykanie palcami.
Zostały mi odebrane prawa człowieka, godność, wolność i wszystko co tylko można.
Wyobraźcie sobie, że nie macie o tym pojęcia i sterują wami jak jakąś zabawką. Podrzucają jakieś dziwne wytłumaczenia tego co się dzieję wokół ciebie. ILuminaci, grupa która rządzi światem...
Tu kolega podłączony pod ten sam program. Widać wyraźnie, że doprowadzało go to nieludzkie traktowanie do obłędu.
https://inwigilowany.blogspot.com
To co mu się dzieję to prawda ale jego tłumaczenia się z nią mijają. Nie ma co się dziwić skoro ta technologia jest ukrywana.
Wszystko ładnie zapakowali do pudełka pod nazwą POMOC jakbym k---a kiedykolwiek o nią prosił.
Uznali mnie za wariata dlatego, że jestem alkoholikiem i piłem dzień w dzień.
W takiej sytuacji dla nich już nie byłem człowiekiem tylko frajerem nad którym można eksperymentować.
Co mam zrobić skoro cały świat popiera ten spisek?
A Ci co o nim nie wiedzą uważają, że to teoria spiskowa.
Jest tu ktoś, kto był w tym programie?
#biedrona #neuralink #pis #po #konfederacja #implanty
@Zylet świat mojego umysłu jest tylko i wyłącznie moją sprawą i nic tobie ani żadnej innej osobie do tego, rozumiesz? Typie popierasz zagrania w stylu amerykańskich projektów MK Ultra albo Blue