Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy w Krakowie jest miejsce, na przykład hala lub pod otwartym niebiem, gdzie mogę pojeździć na rowerze w kółko? Nie chcę jeździć po mieście, nie chcę jeździć dookoła osiedla, nie chcę jeździć w dalekie trasy (wiem że bulwarami mogę zrobić 20km prostą linią). Chcę jeździć w jednym miejscu w kółko, po równym terenie, bez zatrzymywania się na pasach, światłach czy krawężnikach. Trenażer też odpada bo chcę się poruszać, a nie stać w punkcie. Coś jak rowerzyści halowi.

NIe pytajcie dlaczego takie potrzeby mam xd.

#krakow #rower #rowerzysci

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

mirko_anonim - ✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy w Krakowie jest miejsce, na przykład hala...

źródło: T10-1024x683

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

NIe pytajcie dlaczego takie potrzeby mam xd.

@mirko_anonim: u mnie w miasteczku jest taki pikulec co od paru lat jeździ rowerem jedno kółko wokół dwóch osiedli. Wychodzi mu jakieś 20 okrążeni jak liczyliśmy xD Teraz zaczął biegać tą samą trasą.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: To nie Kraków, ale w pobliskich Niepołomicach są super ścieżki w puszczy. Da się jeździć długie kilometry po prostej, albo po pętli po eleganckim asfalcie. Wiatr nie wieje, widoki ekstra. Jest super dojazd rowerem lub autem, fajne parkingi.
  • Odpowiedz
stadion na Podgórzu przy Parkowej

@Ridicz: Dookoła stadionu tam są straszne zakrętasy i chyba nawet jakieś schodki, tak że nie bardzo.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Jak chcesz pocisnąć to do zoo. Zaczynasz od ronda na dole i jedziesz do góry, na około parkingu zoo, zjeżdzasz do ronda i powtarzasz do porzygu :)
  • Odpowiedz