Wpis z mikrobloga

Chcę wziąć nową kartę SIM w formule "na kartę" i przeżyłem nie małe zdziwienie. Chyba nigdzie nie ma już takiej formuły, że doładowuję za 10 zł i mam konto + możliwość wykonywania połączeń, aż wykorzystam te 10 zł. Teraz jakieś dziwne opłaty cykliczne (czym to się różni od abonamentu w sumie?).

Anyway, pytanie do znawców. Potrzebuję mieć numer w razie W, tzn. telefon na wypady do lasu/długie wybiegania. Nie potrzebuję mega dużo internetu, ani tysiąca darmowych minut. Czym powinienem się zainteresować, aby zapłacić mało (i jeśli jest opcja to nie cyklicznie)?

#telefon #cokupic #orange #tmobile #play #mobilevikings #plush #njumobile
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@orlando74 ja się podłączę do tematu, chce mieć konto ważne bezterminowo, a nie tak jak w nju, że bezterminowo jak wpłacę, i mały haczyk - jak nie wykonam jakiegokolwiek połączenia z telefonu to wtedy i tak mnie kasują, mimo kasy na koncie..

Ktoś coś??
  • Odpowiedz
  • 1
@kakubus:

jak nie wykonam jakiegokolwiek połączenia z telefonu to wtedy i tak mnie kasują, mimo kasy na koncie

Gdzie taka informacja? Bo z mojego szybkiego researchu to njumobile za 19 zł to chyba jedyna rozsądna opcja dla mnie. Raz na 3 miesiące wpłaci się i gitarka.
  • Odpowiedz
@orlando74: no z własnego doświadczenia.
Miałem doładowywany telefon raz na jakiś czas za 10 ziko
Służył do wysyłania smsów raz na jakiś czas jak się coś w domu działo.
Skasowali gdyż dostalem SMS tydzień wcześniej (neiw iedziałem ) że numer nie przejawia aktywnośic, i żeby potwierdzić że wciąż z niego korzystam wyślij sms do nich "TAK" czy coś takiego.

No a że kartę mam włożoną w urządzenie IoT to c---a
  • Odpowiedz
Chcę wziąć nową kartę SIM w formule "na kartę" i przeżyłem nie małe zdziwienie. Chyba nigdzie nie ma już takiej formuły, że doładowuję za 10 zł i mam konto + możliwość wykonywania połączeń, aż wykorzystam te 10 zł. Teraz jakieś dziwne opłaty cykliczne (czym to się różni od abonamentu w sumie?).

@orlando74: Słabe rozeznanie robiłeś. A2Mobile, Virgin - każde doładowanie wydłuża o rok aktywność numeru i środki możesz wykorzystać przez
  • Odpowiedz
  • 0
@orlando74, zachęcamy do sprawdzenia naszej oferty, gdzie możesz aktywować pakiety bez terminu ważności. Jest to oferta na kartę odNOWA. Jej szczegóły znajdziesz na naszej stronie internetowej.
  • Odpowiedz