Chcę wziąć nową kartę SIM w formule "na kartę" i przeżyłem nie małe zdziwienie. Chyba nigdzie nie ma już takiej formuły, że doładowuję za 10 zł i mam konto + możliwość wykonywania połączeń, aż wykorzystam te 10 zł. Teraz jakieś dziwne opłaty cykliczne (czym to się różni od abonamentu w sumie?).
Anyway, pytanie do znawców. Potrzebuję mieć numer w razie W, tzn. telefon na wypady do lasu/długie wybiegania. Nie potrzebuję mega dużo internetu, ani tysiąca darmowych minut. Czym powinienem się zainteresować, aby zapłacić mało (i jeśli jest opcja to nie cyklicznie)?
@orlando74 ja się podłączę do tematu, chce mieć konto ważne bezterminowo, a nie tak jak w nju, że bezterminowo jak wpłacę, i mały haczyk - jak nie wykonam jakiegokolwiek połączenia z telefonu to wtedy i tak mnie kasują, mimo kasy na koncie..
jak nie wykonam jakiegokolwiek połączenia z telefonu to wtedy i tak mnie kasują, mimo kasy na koncie
Gdzie taka informacja? Bo z mojego szybkiego researchu to njumobile za 19 zł to chyba jedyna rozsądna opcja dla mnie. Raz na 3 miesiące wpłaci się i gitarka.
@orlando74: no z własnego doświadczenia. Miałem doładowywany telefon raz na jakiś czas za 10 ziko Służył do wysyłania smsów raz na jakiś czas jak się coś w domu działo. Skasowali gdyż dostalem SMS tydzień wcześniej (neiw iedziałem ) że numer nie przejawia aktywnośic, i żeby potwierdzić że wciąż z niego korzystam wyślij sms do nich "TAK" czy coś takiego.
No a że kartę mam włożoną w urządzenie IoT to c---a
Chcę wziąć nową kartę SIM w formule "na kartę" i przeżyłem nie małe zdziwienie. Chyba nigdzie nie ma już takiej formuły, że doładowuję za 10 zł i mam konto + możliwość wykonywania połączeń, aż wykorzystam te 10 zł. Teraz jakieś dziwne opłaty cykliczne (czym to się różni od abonamentu w sumie?).
@orlando74: Słabe rozeznanie robiłeś. A2Mobile, Virgin - każde doładowanie wydłuża o rok aktywność numeru i środki możesz wykorzystać przez
@orlando74, zachęcamy do sprawdzenia naszej oferty, gdzie możesz aktywować pakiety bez terminu ważności. Jest to oferta na kartę odNOWA. Jej szczegóły znajdziesz na naszej stronie internetowej.
I teraz widzicie, że gej nie ma sobą nic do zaoferowania XD Totalny stypiarz, który miałby może 20 widzów jakby miał inny content XD Niech on lepiej zrezygnuje póki jeszcze może bo sobie krzywdę zrobi
Anyway, pytanie do znawców. Potrzebuję mieć numer w razie W, tzn. telefon na wypady do lasu/długie wybiegania. Nie potrzebuję mega dużo internetu, ani tysiąca darmowych minut. Czym powinienem się zainteresować, aby zapłacić mało (i jeśli jest opcja to nie cyklicznie)?
#telefon #cokupic #orange #tmobile #play #mobilevikings #plush #njumobile
Ktoś coś??
Gdzie taka informacja? Bo z mojego szybkiego researchu to njumobile za 19 zł to chyba jedyna rozsądna opcja dla mnie. Raz na 3 miesiące wpłaci się i gitarka.
Miałem doładowywany telefon raz na jakiś czas za 10 ziko
Służył do wysyłania smsów raz na jakiś czas jak się coś w domu działo.
Skasowali gdyż dostalem SMS tydzień wcześniej (neiw iedziałem ) że numer nie przejawia aktywnośic, i żeby potwierdzić że wciąż z niego korzystam wyślij sms do nich "TAK" czy coś takiego.
No a że kartę mam włożoną w urządzenie IoT to c---a
@orlando74: Słabe rozeznanie robiłeś. A2Mobile, Virgin - każde doładowanie wydłuża o rok aktywność numeru i środki możesz wykorzystać przez