Aktywne Wpisy

Pieron +48
Jakbyście się kiedyś zastanawiali skąd się wziął rowerzysta na waszej masce/czemu w jednej chwili jechaliście rowerem po bułki i nagle stoicie przed starym gościem z aureolą na głowie to musicie wiedzieć, że przejazdy rowerowe w Polsce są zaprojektowane idealnie tak aby nie było widać przejeżdżającego rowerzysty. Na grafice widać martwe strefy w passacie dojeżdżającym do skrzyżowania. Idealnie pokrywają się z ścieżką rowerową.
Teoretycznie kierowca powinien uważać ale jest spora szansa, że nie
Teoretycznie kierowca powinien uważać ale jest spora szansa, że nie

źródło: temp_file4781041986082317143
PobierzMirki, potrzebuję porady
Mój facet ma od niedawna swoją działalność, mechanik samochodowy. Wiadomo, dużo roboty. Widywaliśmy się do tej pory co weekend, a wczoraj mi przez telefon powiedział, że jest tak zmęczony po całym tygodniu roboty, że chce sobotę wieczór spędzić sam, bo jeszcze do póżnego popołudnia będzie pracował. Nie powiem, trochę mnie to ukuło. Powiedzcie mi, czy to ze mną jest coś nie tak, że tego nie rozumiem? Próbuję sobie tłumaczyć,
Mój facet ma od niedawna swoją działalność, mechanik samochodowy. Wiadomo, dużo roboty. Widywaliśmy się do tej pory co weekend, a wczoraj mi przez telefon powiedział, że jest tak zmęczony po całym tygodniu roboty, że chce sobotę wieczór spędzić sam, bo jeszcze do póżnego popołudnia będzie pracował. Nie powiem, trochę mnie to ukuło. Powiedzcie mi, czy to ze mną jest coś nie tak, że tego nie rozumiem? Próbuję sobie tłumaczyć,
Cześć Mirki, mam pytanie. Wczoraj otrzymałem prawo jazdy i ze zdziwieniem odnotowałem, że jego ważność jest dość krótka. Egzamin zdałem 15 stycznia 2025, a ważność prawka kończy się 9 maja 2029. A więc nie dali mi nawet na 5 lat, tylko na jakiś dziwny okres 4 lat i 4 miesięcy. Owszem, noszę okulary, ale absolutnie nie jest to duża wada, zresztą jak robiłem badania wymagane dla stworzenia PKK, to nawet nie badano mi wzroku. Teraz tak sobie przypominam, że glukozę na czczo niby miałem podwyższoną, ale ja nie mam cukrzycy. Czy ktoś orientuje się o co tutaj chodzi?
#prawojazdy
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
Trochę jestem wkurzony, że skrócili mi ważność przez taką głupotę, ale trudno, przedłużenie prawka to będzie tylko formalność w tym 2029.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
·
Może przez okulary czy inne badania dostałeś na 5