Wpis z mikrobloga

#gielda Skoro srodki z KPO i CPK najpewniej trafia do sporych graczy, to dlaczego Budimex nie rosnie? Jaka odpowiedz ma wykop na ten fakt?
Torpole i Newagi duzo lepiej przyjmuja to info zdaje sie
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@gosciu82 trzeba obserwować raporty z branży i wypatrywać tam jakiegoś ożywienia, może nie koniecznie cały 2025 to będzie stagnacja a tylko pierwsze półrocze, jak coś się ruszy, to pewnie Budimex zaczną pompować, bo to solidna spółeczka
  • Odpowiedz
  • 0
@maniek74: a tak nawiasem mowiac, myslisz ze np. EKOBOX pod KPO I CPK moze dalej rosnac?
Moim zdaniem jest jakas szansa na nowe umowy, zwlaszcza ze duzi moga dac podwykonawstwo. bedzie mala szansa ze im cos z tego skapnie ale jak pozytywnie pojda oba programy i hajs faktycznie do nas trafi na czas to jest cien szansy.
z zagrozen no to to jest newconnect wiec to mowi samo za siebie.
  • Odpowiedz
@gosciu82 o tej spółce nie wiem za wiele, kiedyś miałem ja w obserwowanych, ale tam były obroty czasem po 500 zł dziennie i przestałem przez to nawet obserwować, bo tam pakiety po 10k robiły spory ruch na kursie :) teraz chyba g---o ożyło, trza by poszperać w raportach czy rzeczywiście fundamentalnie lepiej stoją, czy może tylko spekula sie bawi spółeczka z NC
  • Odpowiedz
  • 1
@maniek74: czaje, no ja tak przegladam i wiesz ekspertem nie jestem, ale wyglada to dobrze. sporo umow podpisali niedawno. napewno ciezej cos okreslic bo o spolce jest malo info, ale to tez moze byc okazja zeby wsiasc wczesnie. dlatego pakiecik za symboliczne 0.5% calego portfela wlecial po 1zl
  • Odpowiedz