Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Powiedzcie mi, czy tylko ja mam problem ze znalezieniem kobiety koło trzydziestki, która nie będzie codziennie narzekała na pracę, na koleżanki z pracy, żeby zwyczajnie nie przynosiła do domu "negatywnej energii"? Potrafię wspierać, być przy kimś w trudnych chwilach, tylko próbować być takim absolutnie codziennie, bywa cholernie męczące, a od kobiety koło trzydziestki oczekuję raczej spokoju i zwyczajnie bardziej uporządkowanego, ustabilizowanego życia, co rozumiem między innymi przez względne zadowolenie z pracy. To za dużo? #zwiazki #rozowepaski

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

• 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: imo nie ma takich które nie narzekają, a już na 100% takich pracujących bab koło 30. dla dobra waszego zwiazku powinieneś to przytemperować, czyli wprowadzić zakaz wyrzygiwania frustracji zaraz po wejściu do domu czy skrócenie czasu narzekania.

niestety laski tak mają, że regulują się przez narzekanie, tak jak faceci regulują się przez czas dla siebie. mimo to, musisz wymusić na niej by zaczęła to kontrolować, bo inaczej zajedzie ciebie
  • Odpowiedz
@mirko_anonim bo dużo bab ale chłopów też jest jebnietych i znalezienie w miarę normalnej osoby graniczy z cudem ;3 szczególnie w przestrzeni publicznej widać że Polacy jako naród są znerwicowani i niekulturalni , jak wracam do Polski z Niemiec to mnie zawsze ta mentalność agresywnego egoisty uderza u obu płci
Polacy nie są niestety ani serdeczni ani życzliwi dla innych
  • Odpowiedz