Aktywne Wpisy

mirko_anonim +4
✨️ Problemy w związku z matką narzeczonej przed ślubem Ⓘ
Spotykam się z dziewczyną okolo 3 lat, jesteśmy zaręczeni i obecnie planujemy wesele.
Narzeczona mieszka z Matką, razem pracują w swojej firmie, dojeżdżają do pracy i ogólnie spędzają bardzo duzo czasu razem.
My spotykamy sie czasami po pracy, weekendy, wspólne urlopy.
Nie jest to sytuacja idealna dla mnie ponieważ wolałbym mieszkać razem ale ok, zdecydowaliśmy sie ze do ślubu bedziemy w takim związku.
Od
Spotykam się z dziewczyną okolo 3 lat, jesteśmy zaręczeni i obecnie planujemy wesele.
Narzeczona mieszka z Matką, razem pracują w swojej firmie, dojeżdżają do pracy i ogólnie spędzają bardzo duzo czasu razem.
My spotykamy sie czasami po pracy, weekendy, wspólne urlopy.
Nie jest to sytuacja idealna dla mnie ponieważ wolałbym mieszkać razem ale ok, zdecydowaliśmy sie ze do ślubu bedziemy w takim związku.
Od

Eneduerikuzfakiem +136
Ojczyznosław XD
#theboys
#theboys
źródło: 1000017051
Pobierz

i nawet bym mu odpisał, ale widzę, że ma mnie na czarnej, więc nawet nie będę marnował czasu na pisanie komentarza XD²¹³⁷
Dzięki @AtlantyQ @hpiotrekh za otagowanie! ( ͡º ͜ʖ͡º)
Wykop Block Detector:
- jest w skrypcie WykopXS - dodaje wykrzyknik przy wpisie gdy ktoś nas blokuje
- pokazuje listę blokujących nas użytkowników na https://mikroczat.pl
#wykopx #pytanie #wykop #moderacja
Dla tych co mnie mają na czarnej:╭∩╮(-ㅅ-)
źródło: image
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Akurat @MistrzKowalski nie żal bo to dzban do potęgi entej więc dobrze mu tak. :D
A da się ogarnąć (fakt, że pokrętnie, ale się da) kto kogo ma na czarnej na apce wypokou, no ale nie powiem mu. :D
Ale on to chyba nie jest najbystrzejszą kredką w piórniku, bo widzę te jego narzekania i marudzenia przynajmniej raz na 2 miesiące, że czegoś nie umie zrobić xD
źródło: image
PobierzKolejny raz potwierdza się teoria, że na czarno dają głównie płatki śniegu, które nie mogą znieść zaorania. :D
@WykopX: