Wpis z mikrobloga

Chłop pyta się, dlaczego Wykop nie wyświetla, że że nie może odpisać bo ktoś ma go na czarnej...
i nawet bym mu odpisał, ale widzę, że ma mnie na czarnej, więc nawet nie będę marnował czasu na pisanie komentarza XD²¹³⁷

Dzięki @AtlantyQ @hpiotrekh za otagowanie! ( ͡º ͜ʖ͡º)

Wykop Block Detector:
- jest w skrypcie WykopXS - dodaje wykrzyknik przy wpisie gdy ktoś nas blokuje
- pokazuje listę blokujących nas użytkowników na https://mikroczat.pl

#wykopx #pytanie #wykop #moderacja

Dla tych co mnie mają na czarnej:∩╮(-ㅅ-)
WykopX - Chłop pyta się, dlaczego Wykop nie wyświetla, że że nie może odpisać bo ktoś...

źródło: image

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@WykopX: właśnie napisałem to samo, wchodzę na tag wykop, a tu twój wpis. XDDD

Akurat @MistrzKowalski nie żal bo to dzban do potęgi entej więc dobrze mu tak. :D

A da się ogarnąć (fakt, że pokrętnie, ale się da) kto kogo ma na czarnej na apce wypokou, no ale nie powiem mu. :D
  • Odpowiedz
  • 2
@Krupier: nie mów ( ͡ ͜ʖ ͡)
Ale on to chyba nie jest najbystrzejszą kredką w piórniku, bo widzę te jego narzekania i marudzenia przynajmniej raz na 2 miesiące, że czegoś nie umie zrobić xD
  • Odpowiedz
@WykopX: no nie jest. A na czarno dał mnie za to, że go zgasiłem w dyskusji przedstawiając konkretne dowody i screeny na potwierdzenie moich słów. XDDD

Kolejny raz potwierdza się teoria, że na czarno dają głównie płatki śniegu, które nie mogą znieść zaorania. :D
  • Odpowiedz
@recesja: po wpisach pod moim widzę ze nie ma co na to liczyć na uproszczenie czegokolwiek na wykopie, tylko żeby normalnie użytkować, trzeba milion dodatków zainstalować. A WykopX już się zesrał z tego powodu.
  • Odpowiedz