Aktywne Wpisy
arwok +9
#f1 może jestem ślepy, ale nie wierzę że takie cacko, które się pojawiło dzisiaj na twitterze, ominęło ten nadal wciąż aktywny tag ( ͡° ͜ʖ ͡°)
to fragment wyścigu z usługi F1 Digital+, który był w Polsce w latach 1999-2002, dotychczas jeden z największych świętych graali wyścigowych lost media w Polsce
F1 Digital+ był usługą dla abonentów cyfry+ pozwalającą oglądać wyścig F1 na siedmiu (!) kanałach
to fragment wyścigu z usługi F1 Digital+, który był w Polsce w latach 1999-2002, dotychczas jeden z największych świętych graali wyścigowych lost media w Polsce
F1 Digital+ był usługą dla abonentów cyfry+ pozwalającą oglądać wyścig F1 na siedmiu (!) kanałach

josedra52 +4

@Essapierds2007: gdzie wady? jak lecisz dwie paki po ekspresówce to jesteś p----------y
@Essapierds2007: No wiesz, niektórzy pod prąd wjeżdżają xD
Dokładnie. Dodam, że takie cyrki dzieją się w większym ruchu gdy wszyscy się tłoczą, albo gdy ktoś zbiera się do wyprzedzania. W pierwszej sytuacji i tak nie da się jechać szybko ale
@cwlmod: przecież ty masz problem z ogarnięciem co się dzieje przy 50 kmh i czas reakcji jak 90-latek xDDDD
@cwlmod: Witam, czy ty przypadkiem nie miałeś całki jadąc 50 km/h, pojechałeś jakbyś miał klapki na oczach i refleks starca? Pozdrawiam serdecznie
Komentarz usunięty przez moderatora
@Essapierds2007: ja tam się uśmiecham, bo to bardzo dobry pomysł. Chcesz z---------ć - idź gdzieś na tor, tam sobie możesz z---------ć bezpiecznie.
@Essapierds2007: A zastanawiałeś się kiedyś nad tym, że przekraczając prędkość tracisz prawko? Pomyśl - ładna prosta droga, zero domów, samochodów i przekroczyłeś prędkość o 5km/h. To jest dopiero przewalone.
Tak wiem, robię k---e z logiki, ale to ty zacząłeś
@Essapierds2007: Bardzo dobrze, może się te małpy w lambo wreszcie nauczą.
@NuklearnySzpadel: Przypomniało mi się że kiedyś audyt wrzucił jak policjanci czepili się za to że ktoś ruszył z piskiem opon spod świateł.
Napisal @artiom143 XD