Wpis z mikrobloga

Ty tam co chwile patrzysz i kontrolujesz czy nie zjechałeś na drogę techniczną czy co?

@Essapierds2007: No wiesz, niektórzy pod prąd wjeżdżają xD

Wystarczy nie odstawiać cyrków ze zmianami pasa i nic nikomu się nie dzieje jak ktoś nawet jedzie szybciej.

Dokładnie. Dodam, że takie cyrki dzieją się w większym ruchu gdy wszyscy się tłoczą, albo gdy ktoś zbiera się do wyprzedzania. W pierwszej sytuacji i tak nie da się jechać szybko ale
  • Odpowiedz
Ja tak jeżdżę i śmieję się z takich jak ty, którzy są tak słabymi kierowcami, że mają problem ogarnięciem tego co się dzieje przy 120km/h.

@cwlmod: przecież ty masz problem z ogarnięciem co się dzieje przy 50 kmh i czas reakcji jak 90-latek xDDDD
  • Odpowiedz
  • 67
Ja tak jeżdżę i śmieję się z takich jak ty, którzy są tak słabymi kierowcami, że mają problem ogarnięciem tego co się dzieje przy 120km/h

@cwlmod: Witam, czy ty przypadkiem nie miałeś całki jadąc 50 km/h, pojechałeś jakbyś miał klapki na oczach i refleks starca? Pozdrawiam serdecznie
  • Odpowiedz
powyżej 200kmh więzienie, a na ekspresówce 180kmh i więzienie XD uśmiechamy się!

@Essapierds2007: ja tam się uśmiecham, bo to bardzo dobry pomysł. Chcesz z---------ć - idź gdzieś na tor, tam sobie możesz z---------ć bezpiecznie.
  • Odpowiedz
Wyścig, tutaj rodzi się pytanie czy nie zostaniesz podpięty pod wyścig na zgromadzeniu dwóch aut wedle widzimisię.

@Essapierds2007: A zastanawiałeś się kiedyś nad tym, że przekraczając prędkość tracisz prawko? Pomyśl - ładna prosta droga, zero domów, samochodów i przekroczyłeś prędkość o 5km/h. To jest dopiero przewalone.

Tak wiem, robię k---e z logiki, ale to ty zacząłeś
  • Odpowiedz
@Rustyyyy jak nowe czarne audi to byłem ja. Chyba Cię widziałem, jechałeś golfem III w 5 osób i robiłeś mi zdjęcia? To Ty w tej czapce i zielonej kurtce puchowej? Myślałem, że się zaraz zatrzymacie i mi tombak będziesz wciskał XD
  • Odpowiedz
Tak samo według nowego projektu ustawy, na drodze nieekspresowej dwupasmowej ze światłami i przejściami dla pieszych, z ograniczeniem do 100kmh, powyżej 200kmh więzienie, a na ekspresówce 180kmh i więzienie XD uśmiechamy się!

@Essapierds2007: Bardzo dobrze, może się te małpy w lambo wreszcie nauczą.
  • Odpowiedz
@ipkis123 nie jest przewalone, bo to jest mierzalne, przekroczenie prędkości możesz zmierzyć. A jak zmierzysz czy się ścigasz z kimś, czy to ktoś z Tobą? Policja Cię zatrzyma i powie, że się ścigałeś w zorganizowanym wyścigu, a to obok ciebie ktoś pałował arteona spod swiateł. W 4x4 stracisz przyczepność o wiele później niż w dieslu z napędem na przód, to wtedy Ty w dieslu się ścigasz bo rwiesz asfalt a ten
  • Odpowiedz
@Essapierds2007: walić samochodziarzy, chcesz sie bawić swoim gruzem to idz na jakis tor a nie narażasz życie innych na drodze, nie moge sie doczekać jak na ulicy beda jezdzily tylko autonomiczne samochody, moze wtedy bedzie bezpieczniej
  • Odpowiedz