Aktywne Wpisy
Urynowyurynator +678
Mój dziadek pracował, babcia nie, mieli trójkę dzieci, babcia się głównie nimi zajmowała.
Mój tata pracował, mama nie, wychowali 3 dzieci.
Ja pracuję, moja żona tez, bo gdybyśmy nie mieli dwóch wypłat to machajacypapiez.jpg.
Dzieci
Mój tata pracował, mama nie, wychowali 3 dzieci.
Ja pracuję, moja żona tez, bo gdybyśmy nie mieli dwóch wypłat to machajacypapiez.jpg.
Dzieci

ibleedforyou +16

Skąd te rewelacje?
Wyścig, tutaj rodzi się pytanie czy nie zostaniesz podpięty pod wyścig na zgromadzeniu dwóch aut wedle widzimisię.
Pytanie też co oznacza wyścig? Jak ja ruszam spod świateł i mam 3,5s do 100tki, przyspieszam do ograniczenia 100kmh w 4,5-5 sekund bez spiny, a obok jest napalony prius pałujący na zabój swoją toyote to kto się ściga? Ja czy kierowca ubera? Skoro ja przyspieszam bez spiny w 5 sekund a on pospinany
@Essapierds2007: Osobiście na przykład nie jestem oburzony takim pomysłem jeśli ktoś na niego wpadł, ale uważam iż jest to zwyczajnie głupie bo równie dobrze możesz przyjechać na przykład z kimś kto nie ma prawa jazdy on będzie chciał kawę
@Essapierds2007: Buahaha a to dobre spostrzeżenie xD
1. Zabrania się:
1) używania pojazdu w sposób zagrażający bezpieczeństwu osoby znajdującej się w pojeździe lub poza nim;
O motorowerach które można prowadzić beż prawka nie wspomnę
@Essapierds2007: Do tego momentu miałeś plusa. Won na czarno, pisiorze.
@Essapierds2007: a co, mam sie smucić że debile będą zamykani do więzień? Świetna zmiana, od dawna oczekiwana
@yawoor724: Ja tak jeżdżę i śmieję się z takich jak ty, którzy są tak słabymi kierowcami, że mają problem ogarnięciem tego co się dzieje przy 120km/h.
Na szczęści dobrzy kierowcy jak ja uwazględniają twojego słabego skilla, więc jesteś bezpieczny ( ͡°
@yawoor724: no tak, kto to widział jechać szybko na esce xD Dajmy tam 90km/h żeby dziadek w starej fabii mógł zamulać na lewym pasie
Jak masz czarne Audi i w tym miesiącu jechałeś A4 na wysokości Wrocławia to jak tam silnik? TSI chce Serwisu?
Przecież te wasze samochody się rozpadają przy prędkości większej niż 140.
@Xuzoun: Może dla niego lepsi są ci co wjeżdżają pod prąd ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Rustyyyy: O czym ty w ogóle do mnie? xD