Aktywne Wpisy
Blackol12 +2
Jak się najlepiej odezwać do laski po 10 latach, żeby nie wyszło cringowo? XD Za czasów liceum była spora chemia między nami.
1. Spróbować przez messengera? Bardziej formalnie, ale chyba z kilometra będzie czuć, że wiadomo po co piszę…
2. Snapchat? Niby bardziej luźno, ale chooy wie czy nadal ma i korzysta. Da się to jakoś sprawdzić? Z drugiej strony większa szansa, że snapa otworzy i nie odpowie… Mam jeszcze ją na liście
1. Spróbować przez messengera? Bardziej formalnie, ale chyba z kilometra będzie czuć, że wiadomo po co piszę…
2. Snapchat? Niby bardziej luźno, ale chooy wie czy nadal ma i korzysta. Da się to jakoś sprawdzić? Z drugiej strony większa szansa, że snapa otworzy i nie odpowie… Mam jeszcze ją na liście

denwood +38
Obiadzio do oceny #gotujzwykopem

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
#ukraina #wojna #rosja #usa #polityka #trump
źródło: 1000036450
PobierzMoże jakby tak USA wsparło teraz Rosję w tej wojnie to szybciej by się ona skończyła. Myślę, że to niegłupi pomysł, hmmm...
Ciekawe czy jak będzie druga Jałta to Polska znowu trafi do strefy wpływów rosyjskiej...
Pierwszy raz od 2021 roku wysoko postawiony człowiek USA przyleciał do Moskwy. Stosunki USA i Rosji się ocieplają.
Ty jesteś jakimś botem? Wtedy była ostatnia wizyta bezpośrednia. Trump chce się dogadać z Rosją i jest na dobrej drodze ku temu.
Chyba wyraziłem się jasno jakie są moje przewidywania.
Ten się śmieje kto się śmieje ostatni