Wpis z mikrobloga

za równe 2 tyg rozpoczynam moją przeprowadzkową przygodę po 27 latach życia we Wrocławiu- kierunek #szczecin
jednym z głównych powodów jest otwarcie własnego biznesu, jaram się i obawiam jednocześnie (ʘʘ)
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@Megasuper: jeszcze nic nie zdradzam, bo konkurencja nie śpi ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale będę chciała ruszyć jak najszybciej, jak tylko znajdę jakiś sensowny lokal, bo aktualnie trochę posucha (uprzedzam- nic z branży beauty)
@hdeck w sumie to niegłupie, nie pomyślałam o tym
  • Odpowiedz
@wellfcuk: Do Wrocławia przeprowadziłem się z Krakowa. A z rok temu miałem koszmar, w którym śniło mi się, że musiałem się przeprowadzić do Szczecina. Słoneczny dzień, ale cisza, wszędzie beton, zero zieleni, nie ma gdzie pójść, co ze sobą zrobić. Jak ci ten biznes padnie, to będziesz miała niezły downgrade.
  • Odpowiedz
  • 2
@Tajlosfit dzięki ()
@b_oski czy ja wiem, nie korzystam w pełni z możliwości Wrocławia, nie chodzę na imprezy, do knajp też niezbyt często. Wolę spokój i ciszę, a bliskość do morza jest dla mnie plusem. Poza tym cała energię będę skupiała na biznesie żeby go rozkręcić i to jest moja największa motywacja. A we Wro mam rodzinę więc w ostateczności nie byłoby problemu z
  • Odpowiedz