Wpis z mikrobloga

Trzeba tag ograniczyć ogółem, bo ściek taki się zrobił przez te parę lat, pomagać też już nie pomaga, garstlka dobrych huopów pośród morza nienawistników i trolli. I tak każdy ma każdego w dvpie realnie i tak, a pisać w próżnię, jaki to sens ma, żaden. Załatwię se chyba u urzędasa poboczną robotę i będę moneymaxxxował, to se może uciekną stąd wkońcu za pewien czas i znajdę tam gdzie się udam nomalne życie. I tak zresztą napisałem wszystko co chciałem, wszystko zostało powiedziane, napisane, wykrzyczane. Tak jak Mescuda pisał, zanim odszedł, wszystko się kiedyś skończy. To tyle, over.
Bez odbioru.
#przegryw
Van-der-Ledre - Trzeba tag ograniczyć ogółem, bo ściek taki się zrobił przez te parę ...

źródło: icegif-1062

Pobierz
  • 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@hibiskus_mi_umieraa: Ja moneymaxxing uprawiam od matury, teraz po prostu będę w ten sposób zapełniał czas, tu nie ma sensu już siedzieć zbytnio, i tak wszyscy mają wszystkich daleko, daleko, daleko gdzieś. Co do gniciamaxxingu, zagranica czeka, tak ja się dorabiałem, bez tego nic bym nie osiągnął.
  • Odpowiedz
@hibiskus_mi_umieraa: Niby tak, ale tworzenie tu jakiś "relacji" czy innego przywiązania jest krzywdzące, bo sprawia fałszywą ułudę tego, że ktoś cię lubi, itd, taka imitacja "rodziny", a jak przychodzi co do czego to ta iluzja i tak znika i każdy ma każdego gdzieś. Każdy egzystuje tutaj w swojej bańce i nie wychodzi to dalej. To frustrujące, kiedyś tu było trochę inaczej, no ale ch#$j z tym. Bo człowiek se myśli,
  • Odpowiedz
@Van-der-Ledre: Pewien zielonka to zapoczątkował....... Sledze tag od 2021 ale za duzo nie moge mowic czemu 5 miesiecy konto.................... No i kur lipa bo niedawno mowiles ze na tagu kulturka a ten pewien zielonka zniszzcyl tag ehh nie bede wymienial......
  • Odpowiedz