Wpis z mikrobloga

Po co żyć? Nie odczuwam żadnych myśli samobójczych/depresyjnych więc nie dzwońcie na policję ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-z mordy jestem przecietnakiem, więc większość lasek mnie zlewa
-zarabiam netto prawie 6k(jeszcze student debil) i mam wrażenie że na nic mnie nie stać XD, o jakimś fajnym używanym samochodzie mogę pomarzyć, mieszkanie wynajmuje z kolegą, 2 chłopa na 40 metrach, chce odkładać na wkład własny, więc nawet nie ma przyjemności z wydawania kasy, każde ambitniejsze hobby to skarbonka, wycieczki po świecie odpadają.
-pracujac po 8h dziennie czuje się jak chłop pańszczyzniany, po robocie siły na coś ambitniejszego brak
-obecna geopolityka i demografia polski powoduje u mnie chęć s--------i stąd, ktora jest kontrowana tym ze za granicą zawsze będę obcy, wiec stoję w rozkroku
-po skończeniu studiów 90% kontaktów się urwie więc wpadnie jeszcze samotnosc do tego
-zerowy kontakt z rodziną
-25 lat i już zdrowie się sypie XD, niedoczynnosc tarczycy, problemy z psychiką, jeszcze zaraz pewnie kolana mi się będą p-------c, prezent genetyczny od mamy.

Nie poddaje się, idę do przodu, daje z siebie wsztstko i planuje przyszłość, ale z tyłu głowy mam wrażenie że się kiedyś się poddam i dopadnie mnie depresja
#przegryw #gownowpis #polska #zalesie
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

-zarabiam netto prawie 6k

@kacpervfr: oski na studiach (patrzcie go wykształciucha) zarabia więcej niż większość społeczeństwa i jeszcze baituje przegrywów, janusze z fabryk smrodu by cię zgilotynowali razem z hrabiami, doktorkami i kułakami
  • Odpowiedz
  • 1
@prawda_w_moskwie: dostać 6kw moim otoczeniu, przegrywow z technikum na technicznych studiach to nie problem, teraz każdy z technikiem/inz z automatyki tyle dostanie na utrzymaniu ruchu.
@CiemnoSmutnoZimno widzę jak swiat działa, czuje się jakbym nic nie osiągnął mimo prób, tyle lat nauki a zarabiam trochę więcej niż kolega który ma w------e i miesza betonem XD
  • Odpowiedz