Aktywne Wpisy

miloMilowy +96
Wybory wyborami, ale ja chciałbym tylko przypomnieć, że ktoś nadal żyje z tym na przedramieniu XD
#heheszki
#heheszki

źródło: comment_16597676942OotR5phvthTnqio6xRT4I
Pobierz
mk321 +43

źródło: 1000046908
Pobierz
czy ktos z osob mieszkajacych w #warszawa #grodziskmazowiecki moze mi powiedziec jak w praktyce wyglada jazda wkd do pracy? nie mieszkam tutaj obecnie wiec sam nie sprawdze, rozwazam zakup nieruchomosci wlasnie blisko pierwszej stacji wkd w grodzisku, z planem jazdy wkd do warszawy do pracy 2x w tygodniu. z tego co zaslyszalem czasem nie da sie nawet wejsc do wkd, taki tlok, ale moze mamy tutaj ludzi ktorzy wiedza to z autopsji? #nieruchomosci
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
źródło: zaslepka_biala2x-fill-489x284
PobierzKiedyś jeździłem WKD i to było dla mnie zawsze uosobienie punktualności i bezawaryjności. One mają tory na swoją wyłączność, więć nie dotykają ich problemy SKMek, które czasem muszą przepuszczać inne pociągi, kierować się gdzie indziej, itp.
Jedyny problem się pojawiał jak jakiś baran wjechał czasem autem na przejazd i spowodował wypadek, wtedy oczywiście wszystko stało.
Ale
prace mam doslownie paręset metrów od jednej z warszawskich stacji wkd. podroz bedzie owszem trwala z godzine, ale to nie problem - bardziej mi chodzi o to ze naczytalem sie ze tam czasem nie idzie wejsc..
koleje mi totalnie za to nie pasuja - wkd to najlepsza opcja dla mnie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
@mirko_anonim: Ale to raczej tylko w tygodniu, przeważnie w godzinach szczytu. I tylko w jednym kierunku: rano do → Warszawy, a po południu do → Grodziska. Może nie będzie tak źle ;) Inna sprawa, że w Grodzisku na terminusie raczej wsiądziesz, byle nie być 30 sekund przed odjazdem.
Ja wolałem akurat PKP, bo mi stacje bardziej
@Podstarzaly_Mandalorianin:
pan szlachcic powinien rozważyć transport osobisty coby z pogardzanym plebsem się nie mieszać, 20 lat jeżdżę warszawskim zbiorkomem z różnych kierunków i różnymi środkami transportu, ale żeby do zapachu ludzi się dosrać tobym nie wpadł (pomijając panów żuli)