Wpis z mikrobloga

Mam od tygodnia Questa 3 i jak na razie jestem zachwycony. W końcu gry sprawiają mi frajdę jak za dzieciaka, mam nadzieję że nie znudzi mi się po miesiącu xd

Dziękuję serdecznie koledzy za polecenie tego straponu od Bobuvr, robi naprawdę robotę i jeszcze z dodatkową bateria. Aplikacja Quest Optimizer faktycznie też działa cuda. Dzisiaj też przetestowałem Virtual Desktop nooo i też jest różnica w porównaniu do Steam Linka który strasznie mi rwał obraz. Wszystko super tylko trochę irytuje, że już tyle kasy w to wpompowałem, to powinny być podstawowe funkcje. Jednakże nie żałuję

Dzisiaj pierwszy raz odpaliłem HF Alyx noo i szczena mi opadła. To nie jest fantastyczna vrowa gra, to po prostu fantastyczna gra, cudo. Szkoda, że tak mało wychodzi gier AA ;/ Dobra wracam grać elo

#vr #quest3 #oculus
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@eleganckichlopak ja polecę jeszcze stację dokującą i dodatkowo baterie bobovr b100 (niestety trochę kosztują). Wtedy obie baterie ładujesz w stacji, a gogle mogą już zawsze gdzieś leżeć odłogiem. Jedna bateria się rozładuje to wkładasz drugą, a pierwszą na stację. W ten sposób nigdy nie musisz się martwić, że zabraknie prądu :-).
  • Odpowiedz
@eleganckichlopak: Świetnie się czyta się takie wpisy :) Jak potrzebujesz poleceń dobrych gier daj znać. Mi ponad 4 lata i się nie znudziło a kolejka gier do ogrania tylko rośnie a nie maleje :D
  • Odpowiedz