Wpis z mikrobloga

Tak trzeba żyć

@candys:

Nie widzę w tym nic dziwnego, często tak robię (nie przy każdym aucie, tylko przy niektórych). Mam nawet fotel przed domem skierowany na garaż, bo po kij stać, jak można usiąść? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@candys: gdyby to był jakiś tam samochód, ale to jest Subaru Impreza II WRX jakos między 2000-2007, pewnie nie STI bo spoiler sie nie zgadza, ale w sumie co to za problem go zmienić). Też bym tak stał ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@dawid131: no i elegancko. Człowiek się napracuje, odłoży pieniądze, kupi wymarzony samochód, to niech się cieszy.
@candys sam mam starego szrota ale jak kupiłem to wymyślałem sobie powody do jazdy, żeby tylko się nacieszyć :) A chipsy na zewnątrz, żeby nie u----c dywaników :)
  • Odpowiedz
@candys: wujas tak kupił nową dacie, jara się jak dziecko. A mnie szczerze w-------ą ludzie którzy mu dogadują że to słaby samochód.
  • Odpowiedz
@candys: może nie stoję 15 minut patrząc na samochód i jedząc chipsy, ale zawsze przyglądam się jak przechodzę obok. Może nie jest jakiś super, bo Hyundai i40 w sedanie przed lift, ale podoba mi się.
  • Odpowiedz