Wpis z mikrobloga

@23kulpamens: przyjeli? 15 lat tu jesteś i chyba nie miałeś za dużo do czynienie z moderacją i odwołaniami.
@A330 od 15:15 odwołanie oczekuje xD wiesz, przy ruchu 250 osób dziennie tyle odwołań jest że idz pan w c--j xD
oczywiście nawet w to juz nie będę wchodził bo na 100% będzie odrzucone
  • Odpowiedz
@TruskawkaNaTorcie: na screenie od @A330 jest zgłoszenie, przy odwołaniach jest słowo "Odwołanie:", po nim data, poza tym jest widoczny nick użytkownika odwołującego się, a tutaj A330 zasłonił na zgłoszeniu nick innego użytkownika. to ile lat już jesteś na wykopie?
wyluzuj, bo skończysz jako frustrat jak A330
  • Odpowiedz
@23kulpamens: ale wiesz o tym kolego, że jeżeli mówimy o jakiejś kulturze zachowań w necie, to ty wpieprzyłeś się w mój post robiąc sobie prywatę bo się poklóciłeś ze swoim crushem, zaś po wniosku że mało miałeś doświadczeń z moderacją, jak rozjuszona julka projektujesz coś na mnie by na koniec zacząć warczeć jak fafik? xD sttaaaary
ps
chociaż masz rację że swoją odpowiedź kierowałeś nie do mnie, ale ten nowy
  • Odpowiedz
@TruskawkaNaTorcie: czyli jednak dwóch frustratów się zwąchało, po co wrzucasz publiczne posty, a później coś piszesz o wycinaniu się z prywatą

a poszło o to że że A330 nie rozróżnia mechatroniki od automatyki i inne głupoty jeszcze robi, ale na koniec podwinął ogon, uciekł i tylko wrzucić screena mu zostało
  • Odpowiedz
a poszło o to że że A330 nie rozróżnia mechatroniki od automatyki i inne głupoty jeszcze robi, ale na koniec podwinął ogon, uciekł i tylko wrzucić screena mu zostało

@23kulpamens: ja nie odróżniam rodzaju napędu od skrzyni biegow? XD puknij sie w leb nieuku pisowski XD

@TruskawkaNaTorcie: i zostales pan frustratem XD
  • Odpowiedz
@A330: uwielbiam jak jakiś frustrat co dodał mnie na czarno nie wytrzymuje, pęka mu d--a i musi odpisać XD

Nie zaśmiecają tagu heheszki, myślisz że to zabawne że moderacja ma w dupie twoje odwołania, że kogoś to bawi? Jak moderacja jest tak głupia jak piszesz to czemu jej po prostu nie przechytrzysz? Chyba że to nie moderacja jest problemem.

A chodziło mi o to że zarówno napęd jak i obie
  • Odpowiedz