Aktywne Wpisy

mirko_anonim +11
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Wczoraj moja narzeczona uderzyła mnie pięścią w twarz. Stało się to, gdy wracaliśmy do mieszkania z zakupów. Sytuacja była zupełnie absurdalna – pomachała z daleka do jakiejś osoby, myśląc, że to jej koleżanka z pracy. Okazało się jednak, że to ktoś zupełnie inny. Kiedy zorientowała się w pomyłce, cała się zaczerwieniła ze wstydu. Rzuciłem jakiś komentarz na ten temat, a w odpowiedzi dostałem cios w twarz.
Na szczęście nie
Wczoraj moja narzeczona uderzyła mnie pięścią w twarz. Stało się to, gdy wracaliśmy do mieszkania z zakupów. Sytuacja była zupełnie absurdalna – pomachała z daleka do jakiejś osoby, myśląc, że to jej koleżanka z pracy. Okazało się jednak, że to ktoś zupełnie inny. Kiedy zorientowała się w pomyłce, cała się zaczerwieniła ze wstydu. Rzuciłem jakiś komentarz na ten temat, a w odpowiedzi dostałem cios w twarz.
Na szczęście nie

KonwersatorZabytkow +204
Z okazji tłustego czwartku przypominam ci o------a ekipa odpowiedzialna za "Definitive edition" GTA ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gta #gtasa #gry #heheszki #tlustyczwartek
#gta #gtasa #gry #heheszki #tlustyczwartek

źródło: 1000004843
Pobierz
Problemy z wynajmem najczęściej dotyczą Januszu, którzy nie robili umów notarialnych, na gębę najlepiej pieniądze pod stołem.