Aktywne Wpisy

pedrovegas +6
Cześć,
Czy naprawiał z was ktoś szybę samochodową, chodzi mi o to że dostalem kamieniem z auta przede mną i pojawilo sie pęknięcie 15 cm na przedniej szybie i po tygodniu poszło kolejne 2 cm. Jak nic noe zrobie to za miesiąc przejdzie przez całą szybę. Wymiana nie wchodzi w gre, zażądali 700 euro. Czy robił ktoś z was punkt za pomocą wiertarki? Dużo osób ma tak szyby zapunktowane ale w internecie
Czy naprawiał z was ktoś szybę samochodową, chodzi mi o to że dostalem kamieniem z auta przede mną i pojawilo sie pęknięcie 15 cm na przedniej szybie i po tygodniu poszło kolejne 2 cm. Jak nic noe zrobie to za miesiąc przejdzie przez całą szybę. Wymiana nie wchodzi w gre, zażądali 700 euro. Czy robił ktoś z was punkt za pomocą wiertarki? Dużo osób ma tak szyby zapunktowane ale w internecie
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Eustachiusz +158
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Wyobraźcie sobie, że ten pan ze zdjęcia pracuje na magazynie, za niewiele ponad minimalną krajową. Nie ma samochodu i dojeżdża komunikacją miejską. Wyobraźcie sobie jego status na rynku matrymonialnym. To tak w temacie dyskusji na temat tego, co jest ważniejsze, pieniądze czy wygląd. Tak naprawdę i to i to jest ważne, ale jak masz dużo pieniędzy, to potrafią one zrekompensować niedostatki w wyglądzie i uczynić Cię bardzo atrakcyjnym w oczach kobiet. Oczywiście, że nie jest to fajne, bo wtedy wychodzi na to, że ktoś chce być z tobą ze względu na twoje pieniądze, a nie na przykład bo mu się podoba Twoja osobowość. Albo może być też tak, że i osobowość kobiecie się podoba, ale to pieniądze biorą górę. Mało znam przypadków by biednym chłopakom udało się założyć rodzinę, zwłaszcza gdy są przeciętni z wyglądu. Od setek lat to pieniądze są największym afrodyzjakiem na świecie.
PS ten post nie odnosi się konkretnie do pana ze zdjęcia (nie mam nic do tego, że jest bogaty) tylko stanowi swego rodzaju przykład do rozważań, o których wspominam wyżej.
źródło: 1000001378
PobierzOn majac te swoje miliardy to dalej przegrał życie. Jach kupisz dom kupisz ale szczerej milosci i godnosci nie kupisz
Komentarz usunięty przez autora
Gość te filmy potem oglądał i konia walił.
Może ten ma podobnie, jara go to kim była i co robiła XD
Oni sie poznali tak: ona przeczytala w gazecie ze on buduje firme i powiedzial ze niedlugo ludzie przestana pisac listy bo on to zrewolucjonizuje.
Ona wtedy postanowila napisac do niego list ze nigdy to sie nie stanie. I tak chlop wpadl w sidła choc wyglądal naprawde słabo to ona poczuła potencjał.
Po latach w wywiadach opowiadala ze inpost zbudowali razem bo
Kobita kase poczula i przystąpiła do ataku. Dziś by nawet pogody w tv już nie prowadziła
Komentarz usunięty przez moderatora
@Kopytnik_1: problem w tym, że takie wpisy to jest p---------e 3po3, bo rozdziela kompletnie "osobowość" czy "charakter" od reszty życia. Otóż np. jak ktoś jest zabawny to musi tez być sprytny, inteligentny a i na czasie, mieć szeroką wiedzę by móc rzucać żartami nawiązującymi do szerszego kontekstu kulturowego. A więc
Zgolenie tego co miał na głowie i zapuszczenie brody to jego 2 najlepsza decyzja w życiu zaraz po paczkomatach.
Tutaj jakieś stare zdjęcie z około 2014.
źródło: 1466769417.7016(1)
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Nawet mi się nie chce researchu przeprowadzać, bo ktoś już to robił, ale to bez sensu. To tak jak Roman Warszawski ostatnio obalał blackpill z tym gejem Myślozbir podając przykład Toma Cruise'a. To ja mógłbym potwierdzić bluepill bo w sąsiedztwie znam