Wpis z mikrobloga

@miekki_am: W tej chwili śniegu praktycznie nie ma, musisz się wturlać na 1000m. Np. na Przełęcz Okraj. Jest tam jeszcze trochę śniegu, w pobliżu stok. Do 2h jesteś na miejscu jadą nową S-3. Są też szlaki w miarę spoko pod dzieci, do Czeskiego schroniska Jelenka lub Zielony w kierunku Karpacza.
  • Odpowiedz
@panzmarszrutkiwbiszkeku: celowo to napisałem, bo za dziurawy, błotny parking biorą więcej, niż czesi za elegancki plac. Górskie żydostwo to nie tylko Zakopane. Jakby co to zjeść też polecam w browarze za granicą, bo polskiej stronie jest tak samo, jak z parkingiem - g---o w wyższej cenie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@miekki_am: ostatnio ktoś ze znajomych na instagrama wrzucał, jak jego dzieciak zjeżdżał na sankach tam, ale z której dokładnie górki to nie mam pojęcia
  • Odpowiedz
  • 0
@puexam jak Cię ten temat interesuje to ostatnio byłem na Wiciarce, między Szklarską a Jakuszycami. Sympatyczne miejsce do zjeżdżania. Natomiast jeśli masz ochotę na spacer z sankami to polecam trasę przy Zakręcie śmierci. Tam droga prowadzącą przez las, gdzie organizują kuligi za końmi. Szeroko, śnieg ubity, lekko wznosząca się trasa, idealnie na spacer z sankami.
  • Odpowiedz