Aktywne Wpisy

Lenalee +52
Smutno mi ;-;
Czaiłam się przez dwa dni i zrobiłam kilka podejść żeby ukraść czaszkę panu gawronowi (rip [*]) bo ciągle ktoś kręcił się w pobliżu, więc trochę wstyd było grzebać przy truchle. W końcu udało mi się ją zabrać, mimo że i tak jakiś dziadek z pieskiem widział co robię (no ale już było za późno żeby uciec z miejsca zbrodni)
Przeniosłam ją ponad kilometr żeby położyć obok mrowiska. Mrówki od razu
Czaiłam się przez dwa dni i zrobiłam kilka podejść żeby ukraść czaszkę panu gawronowi (rip [*]) bo ciągle ktoś kręcił się w pobliżu, więc trochę wstyd było grzebać przy truchle. W końcu udało mi się ją zabrać, mimo że i tak jakiś dziadek z pieskiem widział co robię (no ale już było za późno żeby uciec z miejsca zbrodni)
Przeniosłam ją ponad kilometr żeby położyć obok mrowiska. Mrówki od razu

źródło: DSC00036
Pobierz
stam +134
#mecz proszę, niech ktoś światły mi wyjaśni, bo może ja się k---a nie znam, dlaczego za rękę Realu sędzia nie podyktował karnego, a anulował gola barcy po zagraniu ręką zawodnika, skoro w obu przypadkach ręka nie była celowym zagraniem, ale jednak poszerzyła obwód ciała?? To jest to drukowanie meczu czy tylko moja nieznajomość przepisow? XD
Alfa Romeo GT 2.0 165KM przykładowe ogłoszenie
https://www.olx.pl/d/oferta/alfa-romeo-gt-2007-CID5-ID14nzkz.html
#samochody #motoryzacja #alfaromeo
źródło: OARy0RKuqnx6nvTnXB8Lc-e68db01d30b5ac886f85873a94f72433-alfa-romeo-gt-l-01-1100
PobierzW 2.4 też nie jest czasami za różowo, głowice lubią pękać.
Wracając do sedna to op pytał o 2.0 benzynkę w gt
Bezpieczniejszy jest na pewno 1.9 jtdm.
@TypowyDaltonista: a to widzisz, ja słyszałem, że od epoki 159 już są ok
@kimunyest95 nie chcę diesla
Szanse są spore, pod warunkiem, że olejesz silniki 1.8 i 2.0. Ale tu pojawiają się dwa dodatkowe problemy:
Pierwszy: diesel w coupe? Paaanie....
Drugi: Busso się nie p------i w tańcu jeśli chodzi o benzynę. W mieście przekroczenie 20 litrów to żaden problem, wystarczy trochę nieuwagi. W trasie 8 jak stosujesz ekodrajwing ekstremalny, a jak jedziesz normalnie,
@TypowyDaltonista: Czyli już wiemy, że tę opinię można wywalić do kosza
Ja nawet nie mówię, że ma się nie psuć, ważne, żeby się dokulał do mechanika XD Jak będzie się naprawiał, to mam czym jeździć.
A jak na auto z zakresu cenowego 5-10k jest śliczne i to kusi.
A to bierz i sie nie zastanawiaj. Jak nie jest pognity, silnik odpala od razu i nie brzmi jak betoniarka pełna gwoździ, czy tam inne 1.9 TDI, to pewnie trochę pojeździ ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jedyna pociecha w tym przypadku
Przed Giulią dość dobre i stosunkowwo bezawaryjne silniki benzynowe to 1.75 TBI (159/Brera/Giulietta/4C) i 1.4 T-jet (Giulietta/mito). O ile ten drugi jest powszechny i tani w utrzymaniu tak 1.75 jest dość rzadko spotykany i o ile nie sprawia problemów to jak już się coś s-------i to niestety dostępność części jest mniejsza no i wychodzi drożej ale mechanicznie jest to udana konstrukcja.
@costamtenteges Busso nie jest idealne, ale jest jedynym
SOHC 12v czyli oryginał to zupełnie inna sprawa.