Aktywne Wpisy

HoroLive +43
Nei rozumiem, jak ludzie mogą nie chcieć zostać rodzicami. Jest tyle plusów, które przewyższają minusy. Ludzie którzy nie chcą zdecydować się na dzieci są trochę egoistami, tylko co im po tym, że będą mieli teraz "łatwiej" skoro przyjdzie kiedyś smutek i starość? Kilka plusów posiadania dziecka:
Bezwarunkowa miłość – dziecko kocha Cię za to, kim jesteś, a nie za to, co masz czy co osiągnąłeś.
Więź rodzinna – budowanie bliskiej relacji z dzieckiem to
Bezwarunkowa miłość – dziecko kocha Cię za to, kim jesteś, a nie za to, co masz czy co osiągnąłeś.
Więź rodzinna – budowanie bliskiej relacji z dzieckiem to

Znajomy otwiera na majówkę lody dubajskie, takie typowe stoisko ze ścianką do zdjęć ale jest zainwestowane w trochę anturażu. Jaka cena za gałkę byłaby najlepsza żeby ludziom nie było za drogo ale jednocześnie żeby patologia jakaś nie zajmowała niepotrzebnie kolejki?
#pracbaza #wroclaw #jedzenie71 #gotujzwykopem #patologiazewsi
#pracbaza #wroclaw #jedzenie71 #gotujzwykopem #patologiazewsi

źródło: krasnal_dubajski_maly_koncentrat_4
PobierzIle za gałkę we Wrocławiu?
- 19 zł 12.0% (180)
- 29 zł 8.9% (134)
- 33 zł 79.1% (1185)
wycieczka plus oczywiście czas pani divy.
W sumie panienka była zachwycona, ja też się dobrze bawiłem.
Nie żałuje nic a nic.
Nawiązałem z tą divą jakąś dziwną relację że nawet sama potrafi do mnie z b---y napisać żebyśmy poszli sobie na lodowisko xD (zwyczajne lodowisko mam na myśli) jestem ciekaw do czego doprowadzi ta relacja xD
#przegryw #divyzwykopem #zwiazki
źródło: 7bbd6cbaaa886a582c5862a5b0410de7
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Teraz musisz ja zaadoptować, bo tak łatwo takiego bankomatu nie odpuści xD
@Venice27: Do sponsoringu, a do czego innego miałaby prowadzić. Przecież dla mniej to dużo wygodniej.
@juffe_ Znam ją niecały miesiąc i w sumie jest w pyte, tylko ciut kosztowna relacja.
@Venice27: Początki zawsze są fajne. Prędzej czy później wpadniesz przez nią w kłopoty albo ona sama ci je zafunduje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A może jest kompletnie niewolnicza umowa że jak się obduzisz w środku nocy to możesz ją brać na śpiocha a jak ci się