Wpis z mikrobloga

Wywaliłem tydzień temu około 15k na wspólny wyjazd z divą na majorkę.
wycieczka plus oczywiście czas pani divy.
W sumie panienka była zachwycona, ja też się dobrze bawiłem.
Nie żałuje nic a nic.
Nawiązałem z tą divą jakąś dziwną relację że nawet sama potrafi do mnie z b---y napisać żebyśmy poszli sobie na lodowisko xD (zwyczajne lodowisko mam na myśli) jestem ciekaw do czego doprowadzi ta relacja xD

#przegryw #divyzwykopem #zwiazki
Venice27 - Wywaliłem tydzień temu około 15k na wspólny wyjazd z divą na majorkę.
wyci...

źródło: 7bbd6cbaaa886a582c5862a5b0410de7

Pobierz
  • 44
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Może i tak ale kurła warto było.

@Venice27: Początki zawsze są fajne. Prędzej czy później wpadniesz przez nią w kłopoty albo ona sama ci je zafunduje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Venice27: 8k to mało, pchasz się w bankruta ( ͡° ʖ̯ ͡°) ale oczywiście życzę zeby tak nie było, w sumie w związek można nawet z diva wejść jakby taka okazja była, tylko pytanie, czy ona jest wstanie zostawić ten styl zycia
  • Odpowiedz
@Venice27: Social media są z------e zdjęciami lasek które w ramach sponsoringu jeżdżą na wakacje i zawsze mnie interesowało jak w praktyce to wygląda - czy taka diva podczas wyjazdu jest dla ciebie dostępna 24h na dobę czy jesteście umówieni np. na dwa razy dziennie? Jak to wygląda?

A może jest kompletnie niewolnicza umowa że jak się obduzisz w środku nocy to możesz ją brać na śpiocha a jak ci się
  • Odpowiedz
@lab_rat: Pewnie zależy od divy, wyobraź sobie, wydałeś 15k na Majorke. Idziesz do niej po lache, a tam dwóch czarnuchów ją obrabia ( ͡° ͜ʖ ͡°). To dopiero jest przegryw na pełnej.
  • Odpowiedz