Aktywne Wpisy

klefonafide +2
Jutro wpada do mnie kumpel na kawę.
Co kupić na przekąskę?
Kupiłbym paluszki, bo je bardzo lubię i jem ich dużo, ale wiele osób za nimi nie przepada. Nie wiem co ludzie jedzą na takich spotkaniach xD
#kiciochpyta
Co kupić na przekąskę?
Kupiłbym paluszki, bo je bardzo lubię i jem ich dużo, ale wiele osób za nimi nie przepada. Nie wiem co ludzie jedzą na takich spotkaniach xD
#kiciochpyta
lx200 +6
https://itwiz.pl/polskie-uczelnie-zmuszone-do-ograniczania-przyjec-na-studia-it/
I co kodoklepaki już czujecie jak zostaniecie zwolnieni i będzie potrzebne tylko top 10% najbardziej wykształconych programistów z najlepszych uniwersytetów?
#programowanie #programista15k #informatyka #kryzysit #pracait #medycyna #lekarski
I co kodoklepaki już czujecie jak zostaniecie zwolnieni i będzie potrzebne tylko top 10% najbardziej wykształconych programistów z najlepszych uniwersytetów?
#programowanie #programista15k #informatyka #kryzysit #pracait #medycyna #lekarski

źródło: Screenshot_20250405_125153_Chrome
Pobierz
Chłop szedł sobie z córką do sklepu kiedy nagle rzucił się na dziecko stojący pod sklepem pies i ugryzł. Chciał ponownie zaatakować, ale ojciec dziecka go kopnął. Pies zdechł. Właścicielka oskarżyła go o zabicie psa, a tymczasem sama została ukarana za obrażenia dziecka.
#psiarze #truestory #bekazpodludzi #patogiazmiasta #prawo
źródło: temp_file4618764514459253252
Pobierzźródło: temp_file2629127302368857631
PobierzOd tego czasu na każdy spacer z dziećmi zacząłem nosić sobie nóż. Nie gaz ani nic takiego, tylko konkretne narzędzie obrony nie zawachałbym się użyć tego noża wobec psa jeśli ten ewidentnie leciałby w moim kierunku z klarownym zamiarem ataku.
źródło: i-bardzo-kurwa-dobrze-bardzo-kurwa-dobrze
Pobierz@Luigi93 kiedyś na bezpańskie kundle wystarczył kopniak, kamień lub nóż. Na obecne groźne psy to nic nie daje. Są nagrania z USA, jak policjanci próbują nawet strzelać do takich psów i to nic nie daje (albo nie zdążą strzelić, bo
źródło: temp_file8058726747611825927
Pobierz@bArrek: Jak pies wybiegnie, to wina właściciela. Jak wybiegnie sarna, to wina niczyja, bo sarna nie ma właściciela. Ale jak wejdziesz do lasu i zastrzelisz sarnę, to wtedy jest to własność państwa i kłusownictwo :)