Wpis z mikrobloga

@bomba4 to wtedy już Stanowski będzie miał w ogóle śladowe poparcie jak Mariusze z Brighton nie będą mogli zagłosować. Pisowcom też trochę spadnie jak odpadnie im Jackowo czy Greenpoint czy KO jak odpadnie im europejska emigracja oprócz Mariuszy.
  • Odpowiedz
@mam_spanko: ale by dostał pstryczka w nos, jakby tych 100 tys podpisów nie zebrał i nie mógł kręcić swojej hehe "kampanii". Ale pewnie Mariusze nie zawiodą swojego pana.
  • Odpowiedz
@mam_spanko Przecież koń trojański PiSu realizuje swoją misję obrzydzenia ludziom wyborów, wszakże PiS w sejmowych pogrzebała rekordowa frekwencja. A jak ośmieszą i zniechęca to Nowogrodzki na plecach emerytów i zmianpulowanych przez sektę republiki ma szansę wygrać.
  • Odpowiedz
@mam_spanko: Dlaczego na PO głosują zawsze stare baby? Tak jak kohorta 65-80wybierała pis, tak kolejna kohorta 50-65 wybiera PO, czy ma to związek z dodatkami do emerytur? Pewnie ta, ale ogólnie jak jesteś młodszy niż 50dych i głosujesz na PO, to beka z cb typie.
  • Odpowiedz
@mam_spanko mnie by zapunktował jakby powiesił banery z 2020 xD po co drukować drugi raz tyle śmieci które potem się walają po całym mieście jeszcze z miesiąc po wyborach
  • Odpowiedz
@mam_spanko:
A wykorzystywanie materiałów ze starej kampanii nie jest przypadkiem nielegalne? O ile pamiętam, ostatnio konfa miała za to przypał, bo każde wybory muszą mieć osobne rozliczenie finansowe - chyba, że coś się zmieniło w tej kwestii.
  • Odpowiedz