@Ketoprofen: Beata nie podumała, te słowa będą się czkawką odbijać latami ( ͡°͜ʖ͡°) "Jak źle musi być z Kaczyńskim, że próbuje ponownie nabrać Polaków na ten sam numer"
@Ketoprofen: Od jakichś 2-3 tygodni to samo dzieje się na facebooku. Nie lajkuje, nie komentuje, ani nie obserwuje żadnego fanpejdża związanego z polityką czy konkretnymi politykami, a całą tablicę mam zasraną "sugerowanymi" postami (bo nawet nie wyświetlają się jako sponsorowane) polityków pisu lub związanych z pisem, zawierającymi partyjną propagandę. Po zablokowaniu treści od takiego delikwenta i po odświeżeniu fejsa, w miejsce poprzedniego posta pojawia się kolejny - od innego polityka
@Ketoprofen: ale wiesz ze algorytmy nie optymalizuja pod to co lubisz ale pod to co cie angazuje dluzej? jak widac dobrze algorytm wybral post, bo az tutaj wrzucasz
@Ketoprofen: mi ciągle wyskakują pisiory na facebooku. Mam wrażenie, że to celowe działąnie algorytmu. Przedstawia ci rzeczy, które cię w-------ą a nie te, które cię interesują. Większa szansa, że wejdziesz w interakcję i spędzisz tam więćej czasu.
@Ketoprofen: ja z nich od dawna cisnę bekę, to moja strona z proponowane wygląda jak bym folow dał każdemu konfederacie i pisowcowi. Żeby ich nie widzieć muszę przejść do obserwowanych.
@Gieremek Kaczyński akurat wyborców aż tak nie nabierał, PiS spełniał swoje postulaty wyborcze.. niestety… z wystąpienia Tuska z 2007 r (zdjęcie wyżej) żadna zapowiedź nie została spełniona
#bekazpisu #twitter #bekazprawakow
źródło: IMG_0349
Pobierz"Jak źle musi być z Kaczyńskim, że próbuje ponownie nabrać Polaków na ten sam numer"
Może ta cała akcja z Brzoską takie zasięgi robi.
@Gieremek: Na pewno. XD Po prostu koniec kariery politycznej.