Aktywne Wpisy

lokomotyva +8
Jakie płyty są 10/10 od startu do końca? Bez podziału na gatunki.
Tylko nie dawajcie Pink Floyd. Kupiłem tą płytę co jest na każdej liście top 100. Nigdy tak niezręcznie się nie czułem jak jechałem autem w trasie ze swoją kobietą słuchając tego gówna.
Tam są jakieś skity gdzie ktoś j---e centralnie kijem o pralkę. I tak z 5 minut.
Potem piosenka i znowu jakieś p------e dźwięki przez 5 minut.
Tylko nie dawajcie Pink Floyd. Kupiłem tą płytę co jest na każdej liście top 100. Nigdy tak niezręcznie się nie czułem jak jechałem autem w trasie ze swoją kobietą słuchając tego gówna.
Tam są jakieś skity gdzie ktoś j---e centralnie kijem o pralkę. I tak z 5 minut.
Potem piosenka i znowu jakieś p------e dźwięki przez 5 minut.
Amigoyamigo +2
Sasiedzi debile zaczynaja remont po 15:00. To jest normalne? Skonczylem prace, chcialem ksiazke poczytac i jazda
#mieszkanie #nieruchomosci #remontujzwykopem
#mieszkanie #nieruchomosci #remontujzwykopem
#heheszki #programista15k
źródło: IMG_8690
Pobierz@malinq: Rozumiem, że ludzie na B2B korzystają z prywatnych dróg, infrastruktury, przeszczepów wątroby i chemioterapii poza NFZ? I jak mają dzwona to przylatuje prywatny LPR albo przyjeżdża prywatna karetka? Policję tez mają prywatną za murami z tłuczonym szkłem jak w RPA. Raj na ziemi.
Mirki przytoczyli Ci konkretne przykłady, że to okres wypowiedzenia nie jest czym ekskluzywnym dla UoP, tam jest po prostu wymogiem z tytułu kodeksu
Komentarz usunięty przez autora
bo są z-----i pozdrawiam XD UoPowców z jakiegoś powodu boli, że ktoś rezygnuje z wielu udogodnień, żeby zachować trochę więcej kasiorki dla siebie
@PetalMind: trzeba być debilem, żeby nie korzystać z oszczędności podatkowych na b2b i srać się o to, że mogą zwolnić. Rozumiem, może być jakiś stresik w pierwszym roku b2b, ale potem masz przecież odłożone takie oszczędności, że mogą Cię zwolnić z dnia na dzień i nadal jest git.