Aktywne Wpisy

podrywacz1 +34

GrzegorzPorada +49
Muszę się wyżalić. Czuję że zmarnowałem 15 lat życia a moja kariera zawodowa doprowadziła mnie do nikąd. W wieku 35 lat powinienem być w swoim prime zarobków i zdrowia a jestem nikim. Ciągle trafiam do gównianych firm gdzie oczekuje się odemnie zrobienia wszystkiego a mam płacone mniej niż cieć co pilnuje bramy. Przez ostatnie 10 lat projektowałem kolejno: strony internetowe, loga, aplikacje mobilne, materiały do druku, książki, nadruki na koszulki, projektowałem etykiety,

źródło: be-my-head-fighting-my-life
Pobierz
Nawet kurs naprawy gaśnic jest spoko
Spawacz, operator wózka widłowego…
Zrobisz to będziesz miał o Co nie będzie ciążyło
.
Jakieś dwa lata temu miałem fantazje pojeździć na wózku widłowym i dlatego chciałem zrobić kurs (na wózek)
Okazało się że znajomy ma na placu kilka wózków i jeśli chce to mogę jeździć ile chce (po zamknięciu firmy, żeby nikomu nie przeszkadzać)
Tak, jak się domyślacie: uprawnień nie mam i na wózku nie pojeździłem bo ciągle
@062sleeper: Twoim celem jest znalezienie pracy po tym kursie (a nie np. najpierw szkolenie się ileś miesięcy/lat), więc proponuję zacząć od przejrzenia ofert w okolicy i zobaczyć jakiś osób szukają, tj. policzyć ile jest ogłoszeń na spawacza, ile na koparkowego, ile na magazyniera z obsługą wózków widłowych itd.
Może jest sporo zakładów i