Wpis z mikrobloga

Ciekawe, skoro nikt dziś nie zadzwonił, że mnie w pracy nie było, to jutro po prostu sobie przyjdę i zobaczę czy coś ktokolwiek powie xd. Może nawet nie zauważyli, że mnie nie ma, albo mają już tak wysrane na wszystko.
#przegryw
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@hibiskus_mi_umieraa: PREMIĘ MA BURŻUJ JEDEN! Nie no, to dobrze, że chociaż premię dają, bo za 4 tys to byś w wojewódzkim chyba na diecie czokoszkowej musiał być. Na emeryturę i tak nie licz bo to piramida finansowa która padnie kiedyś. A chociaż uop masz czy zleceniówkę bożą?
  • Odpowiedz
@hibiskus_mi_umieraa: AJJJ AJJJJ JA ZAZDROSNY STRASZNIE! UOP dobry, przynajmniej nie podziękują z dnia na dzień jak to teraz robią, bo kryzys jest. Ja jako „student” hehe, wybrałem zlecenie, bo kasy więcej o wiele. Ale za te 4 lata jak dożyję to też se przejdę na tą o pracę.
  • Odpowiedz
@hibiskus_mi_umieraa: ja ostatnio miałem 40 stopni gorączki przez jakiś wirus które zeszło następnego dnia i szef się do mnie zesrał, że zadzwoniłem do biura a nie do niego powiedzieć, że mnie nie będzie (najwidoczniej drugi dyrektor nie jest odpowiednią osobą o poinformowaniu o chorobowym), to zrobiłem uno reverse i ja złożyłem wypowiedzenie. Teraz siedzę 2 miesiące na chacie bo kazał mi nie przychodzić i pracować okresu wypowiedzenia ¯\(ツ)/¯ mega toksyczne
  • Odpowiedz