Wpis z mikrobloga

@Promilus: ja się dowiedziałem dziś że Samoobrona istnieje i wystawiają kandydatkę na Prezydenta, bo jej podpisałem listę, każdemu podpiszę, Stanowskiemu, Trzaskowskiemu, Braunowi, Nawrockiemu, podpisać możesz każdemu, ale tylko ci z samoobrony zapytali czy coś podpiszę
  • Odpowiedz
Stanowski właśnie zauważył, że bez struktur partyjnych zebranie 100 000 podpisów nie jest takie łatwe.

@fornson23: Oraz że popularność w necie i komentarze pisowskich botów pod filmikami niekoniecznie przekładają się na sprawczość w realu.
  • Odpowiedz
ja się dowiedziałem dziś że Samoobrona istnieje i wystawiają kandydatkę na Prezydenta, bo jej podpisałem listę, każdemu podpiszę, Stanowskiemu, Trzaskowskiemu, Braunowi, Nawrockiemu, podpisać możesz każdemu, ale tylko ci z samoobrony zapytali czy coś podpiszę

@dr_matematyk: bardzo słuszna postawa. W 2015 roku szedłem do urzędu pracy i mnie zaczepiła dziewczyna, która zbierała podpisy dla partii Razem. Mały chit-chat o tym, że ja to bardziej na Korwina, ale jak najbardziej podpiszę listę.
  • Odpowiedz
ja się dowiedziałem dziś że Samoobrona istnieje i wystawiają kandydatkę na Prezydenta, bo jej podpisałem listę, każdemu podpiszę, Stanowskiemu, Trzaskowskiemu, Braunowi, Nawrockiemu, podpisać możesz każdemu, ale tylko ci z samoobrony zapytali czy coś podpiszę

@dr_matematyk: zgadzam się, ale mam wątpliwości co do Stanowskiego. Otwarcie deklaruje czemu startuje i jakoś mi to nie do końca pasuje ...
  • Odpowiedz