Wpis z mikrobloga

@TSoprano czy dobrze rozumiem, że jeśli zainstaluje streamio, zapłacę za RD i skonfiguruje to zgodnie z wiedzą z internetu to uruchomie program i będę mieć od razu bibliotekę jak na popularnych programach do streamingu czy będę musiał ręcznie wrzucać każdy film/serial za pomocą jakiejś aplikacji albo z poziomu laptopa?
  • Odpowiedz
@TSoprano czy wiesz może od czego zależy szybkość buforowania? Duże pliki ląduje długo i po chwili znów mieli. Czy jest jakieś ustawienie które powinienem wprowadzić czy to kwestia ograniczenia przez TV np ? Pliki które ważą kilka GB ładuje szybko i działa płynnie
  • Odpowiedz
@TSoprano dodatek open sublitites v3 chyba. Na telefonie dostaje komunikat że nie mogę odtworzyć ze względu na niezgodność na zasady Apple Store. Pojawia się kolejne pytanie, na TV w salonie Stremio jest normalnie w aplikacjach (Samsung) w sypialni też mam samsunga ale nie wyszukuje mi w ogóle aplikacji. Jest jakiś sposób żeby zainstalować to na Samsungu z seri UE?
  • Odpowiedz
@jazdaniebieski2023 Na iPhone ta apka co jest w AppStore, to ona nie jest do odtwarzania. Prawilna apka dopiero jest w budowie i w fazie testów. Żeby oglądać na iPhonie to musisz dodać adres https://stremio-development.netlify.app do ekranu głównego i będzie się zachowywać jak zwykła aplikacja. Żeby odtwarzać filmy musisz włączyć odtwarzanie przez zewnętrzną aplikację i ściągnąć np. VLC. Ja używam Outplayer. Co do telewizora, to Ci nie pomogę bo nie mam Samsunga.
  • Odpowiedz