Aktywne Wpisy
#igrzyskabebzonow v5 zapisy startuja wlasnie teraz
a same igrzyska za tydzien dokadnie, czyli w poniedzialek wielkanocny
osoby chcace wystartowac musza wpisac sie w tym wpisie i napisac "rozumiem i akceptuje regulamin"
bez
a same igrzyska za tydzien dokadnie, czyli w poniedzialek wielkanocny
osoby chcace wystartowac musza wpisac sie w tym wpisie i napisac "rozumiem i akceptuje regulamin"
bez

Krupier +26
Z cyklu znaleziska z działki - kawałek torów gładszych. #pdk Cienżki. Z dziurkom. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Po co? Tego już chyba się nie dowiem. Może się kiedyś przyda. W każdym bądź razie taką mam nadzieję bynajmniej.
#ogrodnictwo #dzialka #rod #szczecin
Po co? Tego już chyba się nie dowiem. Może się kiedyś przyda. W każdym bądź razie taką mam nadzieję bynajmniej.
#ogrodnictwo #dzialka #rod #szczecin

źródło: 1000036846
Pobierz
Dawno temu oglądałem czasem taki karawaningowy kanał "Rodzina na gigancie" - to był klon tego co robił kiki w wykonaniu rodziny polskiej klasy średniej.
Nawet mieli razem jakieś filmy z Portugalii.
https://youtu.be/VF8t3mrqFqg?si=IzOYGujtWDOAqQ1D
Pewnego dnia główny bohater po 40tce, głowa rodziny z małym dzieckiem ogłosił,że rozstaje się z żoną. No oboje zapracowani, wypaliło się, rozchodzą się w zgodzie. Ale nie minęło dużo czasu a tu pan Maciej zaczął nagrywać jak to przeżywa drugą młodość z nową sporo młodszą od siebie partnerką. Taka fala hejtu jaka wylała się po tej akcji na nich w komentarzach skutecznie sprawiła, że Rodzina na gigancie zniknęła z YouTube i mediów społecznościowych. Potem była próba reaktywacji kanału z nową nazwą gdzie miały być lifestylowe przygody Macieja, lecz nikt tego nie oglądał.
źródło: temp_file3941920178743886979
Pobierz@zdzichu-zestrychu: chłopak się wypalił chyba.