Wpis z mikrobloga

@Sen_Jak_Prawdziwy: Jeżeli spodoba Ci się yakuza like a dragon i ją przejdziesz, to później możesz wziąć się za yakuza likea dragon infinite wealth, lub wziąć się za serie Judgment ---> Lost Judgment, ewentualnie zacząć od Yakuza 0 ---> Kiwami 1 i 2 ----> Remastered 3-5 ---> yakuza 6 --> gaiden.
  • Odpowiedz
@Sen_Jak_Prawdziwy seria która urwała mi dupę. Ja zacząłem od jedynki (Kiwami), później Kiwami dwójka. Zero jako trzecie i zdecydowanie polecam w conajmniej takiej kolejności bo zero to prequel i zajebiście się ogrywa znając postacie!
  • Odpowiedz
@Sen_Jak_Prawdziwy: Leć w takiej kolejności jeżeli naprawdę chcesz ogarnąć całą serię Yakuza 0 ---> Kiwami 1 i 2 ----> Remastered 3-5 ---> yakuza 6 --> yakuza like a dragon --> yakuza like a dragon Gaiden --> yakuza like a Dragon: infinite wealth.
  • Odpowiedz
@Sen_Jak_Prawdziwy jak już zacząłeś to graj, nie zwróciłem uwagi na komentarze, ale no bez przesady, żeby kazać mu zaczynać od d--y strony od Like a Dragon @MoszeGad . A no i jeszcze później koniecznie Judgment i Lost Judgment, jak znajdzie czas ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Aeterna: Lol, śmiało można grać w like a dragon bez znajomości poprzednich części. Możesz wyjaśnić dlaczego to jest od d^% strony? Ponieważ to gaiden skleja te dwie części strony.
  • Odpowiedz
@MoszeGad no właśnie masz Gaiden i później Infinite Wealth a to jest już tak jakby Reboot serii. Przecież to same spoilery sagi Kiryu. Jaki byłby sens zacząć od bardziej zaawansowanego technologicznie Dragona (inny system walki) żeby później się włóczyć przez 0, Kiwami... O trilogy remastered nie wspomnę xD lepiej niech się przyzwyczai do tych starszych części. I tak mu będzie trudno przy trójce.
Aeterna - @MoszeGad no właśnie masz Gaiden i później Infinite Wealth a to jest już ta...

źródło: 1000122753

Pobierz
  • Odpowiedz