Aktywne Wpisy

hotshops_pl +900
🚨 [ROZDAJO] Gaz pieprzowy – bo na drogach robi się niebezpiecznie! 🚨
HotShops.pl - to portal z promocjami, okazjami i błędami cenowymi.
Historia z Kątów Rybackich pokazuje, że czasem na drodze możesz trafić na sołtysa.
Aż ciężko uwierzyć, że takie rzeczy się dzieją…
HotShops.pl - to portal z promocjami, okazjami i błędami cenowymi.
Historia z Kątów Rybackich pokazuje, że czasem na drodze możesz trafić na sołtysa.
Aż ciężko uwierzyć, że takie rzeczy się dzieją…
![hotshops_pl - 🚨 [ROZDAJO] Gaz pieprzowy – bo na drogach robi się niebezpiecznie! 🚨
...](https://wykop.pl/cdn/c3201142/0606ca2bde5a7bbae03545fcd6a292f98fbb17f2f3eb76d4a521fc945c5fb252,w150.png?author=hotshops_pl&auth=77f8f9d3528bc70c7d997a6d49accd93)
źródło: rozdajo-soltys
Pobierz
Piotr_Rupik +613
No Robert...
#mecz
#mecz

źródło: GlH3MENX0AAXmz8
Pobierz
źródło: image
PobierzZ jednej strony zgadzam się z Tobą, z drugiej też bym nie przesadzał z ilością tych zysków - PPK nie osiągają jakiegoś zawrotnego zwrotu, bo nie mogą być w pełni akcyjne i jeszcze muszą być przypięte do GPW i WIG20, czyli spółek skarbu państwa.
Wiadomo matematycznie najlepiej by było żeby
Przecież to zależy od Ciebie ile tam masz. Jak ktoś ma tam np. 40k to już może być duża część wkładu
Istnieje również możliwość wypłaty tych środków na pokrycie wkładu własnego. Występuje wtedy obowiązek zwrotu tych środków. Nie ma wtedy utraty części środków i podatku dochodowego. Banki w praktyce nie akceptują
@marcpol: nie do końca rozumiem - w kilku bankach udzielono mi informacji że akceptują i można składać wniosek, choć o ile dobrze pamiętam w każdym przypadku PPK nie może być jedynym "źródłem" wkładu własnego.
@mala_rybka: Brak akceptacji oznacza brak ujęcia tego źródła wkładu własnego w procedurach banku, w regulaminach, decyzji i umowie kredytowej. Podobnie nie można wnieść wkładu własnego na przykład złotem. Tak jak napisałem można to jednak