Aktywne Wpisy
Manio1199 +67
tej reprezentacji są potrzebne takie postacie, a nie bezjajeczne bednarki i zielińskie
#mecz #reprezentacja
#mecz #reprezentacja

źródło: asdasdsadasd
Pobierz
asdfiksowy +23
Ktoś mi potrafi wyjaśnić tutaj jedną fundamentalną zajebiście ważną rzecz? Co może mieć w głowie osoba która odbiera opaskę kapitana w tak bezmyślny sposób, najbardziej utytułowanemu piłkarzowi Polski? Nie wiem na co on liczył.. Ale chyba brał w dużej mierze pod uwagę że może tuż przed ważnym meczem rozwalić atmosferę w kadrze? A jak już do tego dopuścili to teraz powinna być publiczna spowiedź, kto komu co kiedy i za co. W
spotykam sie od miesiąca z pewna fajną laską, poznalismy sie klasycznie na #tinder, rozmowa się kleiła mimo iż finalnie mieszkamy jakieś 100km od siebie, ale panna konkretna i dośc szybko powiedziała czego chce i że to klasyczny fwb. było kilka dośc udanych spotkań, także weekendowe wypady do hoteli. ogólnie gdzieś mi się lampka zapaliła że coś może być nie tak ale panna zarzekała sie że jest singielką. co się finalnie okazało? mężatka, mąz wiecznie w delegacjach zagranicznych jej sie nudzi i szukala bolca na boku. akurat dla mnie to mega istotny temat i nigdy sie za takie panny nie biore bo wiem jak to sie konczy i predzej czy pozniej to ja bede zdradzony. ale to jak ona sie skubana zakamuflowala, jak patrzac w oczy mi potrafila klamac i wymyslac na poczekaniu historyjki to masakra. wspolczuje temu mezowi bo niezle rogi musi miec. ale teraz zagwozdka i pytanie - ona chce kontynuowac znajomosc, tweirdzi ze nikt sie nie dowie i inne bzdety. ja definitywnie podziekowalem i zakonczylem ta "przygode" jednak niesmak pozostal.
mowic mezowi? z doswiadczenia wiem ze panna go tak urobi ze wyjdzie ze to ja ja jeszcze nagabywalem. ciezko mi po prostu pojac jak mozna byc w malzenstwie i tak kogos zdradzac. dodatkowo posrednio sie do tego przyczynilem - oczywiscie gdybym wiedzial ze jest mezatka nigdy bym z nia sie nie spotkal. ona nie widzi nic zlego w swoim zachowaniu, twierdzi ze wiele jej przyjaciolek tak zyje..... serio... ten swiat zmierza w dziwnym kierunku.
co byscie na moim miejscu zrobili?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
Lepsza jest najgorsza prawda, niż trwanie w takim związku
Jedyne na co bym uważał, to jak już podeślesz facetowi materiały, że jego żona się puszcza to raczej starałbym się to zrobić w miarę anonimowo, żeby nie mógł Cie łatwo namierzyć jakby mu się włączył przypadkiem tryb obronny swojej księżniczki.
Ja bym mu wysłała anonima, żeby wiedział co żona robi, ale bez podawania danych że to Ty. Możesz mieć dobre intencje a
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
Ale z anonima jak najbardziej, mając konto na wykopie, tym bardziej powinieneś gardzić p0lkami, zwłaszcza że to jej wina i ona nawet ciebie kłamała i teraz stawia w sytuacji gdzie masz problem moralny. Widzisz ile zła wyrządziła, a będzie kolejnym to robić
Zgłoś mężowi ale z
Wykorzystała cię seksualnie podstępem i tego się trzymaj.
Co ci zrobi? Powie, że to ty ją zgwałciłeś w hotelu do którego sama przyjechała i że wcale nie ma męża, a nie zgłosiła tego, bo się bała?
@mirko_anonim: tzn? Nabijasz sobie jakieś punkty, które zostaną wykorzystane przeciwko tobie czy co?
@kraven2024: Czyli Ty na miejscu tego faceta nie chciałbyś wiedzieć, że kobieta Cię zdradza?
@choochoomotherfucker: ale on nie jest na jego miejscu. To OP jest na miejscu gdzie jest i w jego sytuacji informowanie męża o rogach, skądinąd szlachetne, naprawdę może mu zaszkodzić.