Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
spotykam sie od miesiąca z pewna fajną laską, poznalismy sie klasycznie na #tinder, rozmowa się kleiła mimo iż finalnie mieszkamy jakieś 100km od siebie, ale panna konkretna i dośc szybko powiedziała czego chce i że to klasyczny fwb. było kilka dośc udanych spotkań, także weekendowe wypady do hoteli. ogólnie gdzieś mi się lampka zapaliła że coś może być nie tak ale panna zarzekała sie że jest singielką. co się finalnie okazało? mężatka, mąz wiecznie w delegacjach zagranicznych jej sie nudzi i szukala bolca na boku. akurat dla mnie to mega istotny temat i nigdy sie za takie panny nie biore bo wiem jak to sie konczy i predzej czy pozniej to ja bede zdradzony. ale to jak ona sie skubana zakamuflowala, jak patrzac w oczy mi potrafila klamac i wymyslac na poczekaniu historyjki to masakra. wspolczuje temu mezowi bo niezle rogi musi miec. ale teraz zagwozdka i pytanie - ona chce kontynuowac znajomosc, tweirdzi ze nikt sie nie dowie i inne bzdety. ja definitywnie podziekowalem i zakonczylem ta "przygode" jednak niesmak pozostal.

mowic mezowi? z doswiadczenia wiem ze panna go tak urobi ze wyjdzie ze to ja ja jeszcze nagabywalem. ciezko mi po prostu pojac jak mozna byc w malzenstwie i tak kogos zdradzac. dodatkowo posrednio sie do tego przyczynilem - oczywiscie gdybym wiedzial ze jest mezatka nigdy bym z nia sie nie spotkal. ona nie widzi nic zlego w swoim zachowaniu, twierdzi ze wiele jej przyjaciolek tak zyje..... serio... ten swiat zmierza w dziwnym kierunku.

co byscie na moim miejscu zrobili?

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord

• 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: porób kopie i screeny wszystkiego co możesz nt. tej znajomości i kto kogo podrywał i jakie bajeczki wstawiał. Ale nic z tym nie rób, tylko zerwij kontakt. Screeny będą na wypadek gdyby chciała poszczuć męża na ciebie.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: mówić. Zadaj sobie pytanie czy będąc na jego miejscu chciałbyś wiedzieć czy wysyłać dalej kasę i żyć w kłamstwie. Może chłop akurat posłucha i znajdzie kogoś normalnego.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: postaw się na miejscu tego faceta i zastanów się czy sam byś chciał mieć dorabiane rogi? Z opisu wynika, ze masz swoją godność i sam nie chciałbyś zostać zdradzony.
Jedyne na co bym uważał, to jak już podeślesz facetowi materiały, że jego żona się puszcza to raczej starałbym się to zrobić w miarę anonimowo, żeby nie mógł Cie łatwo namierzyć jakby mu się włączył przypadkiem tryb obronny swojej księżniczki.
  • Odpowiedz
  • 0
@mirko_anonim kurde ciężko powiedzieć. Ja bym chciała wiedzieć że mąż mnie zdradza, ale z drugiej strony zawsze jest ryzyko że taką bajerę zrobi mu że wyjdzie na to że Ty jesteś winny, albo żyją sobie w małżeństwie nie na wyłączność (chociaż wtedy chyba by się tak nie kryła) .
Ja bym mu wysłała anonima, żeby wiedział co żona robi, ale bez podawania danych że to Ty. Możesz mieć dobre intencje a
  • Odpowiedz
  • 0
@mirko_anonim jak masz pod swoim nazwiskiem wysłać mu dowody to tego nie rób, bo ona się rozpłacze ze to ty ja podrywałeś ale ona poszkodowana....
Ale z anonima jak najbardziej, mając konto na wykopie, tym bardziej powinieneś gardzić p0lkami, zwłaszcza że to jej wina i ona nawet ciebie kłamała i teraz stawia w sytuacji gdzie masz problem moralny. Widzisz ile zła wyrządziła, a będzie kolejnym to robić

Zgłoś mężowi ale z
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Zgłoś g---t na policję. Nikt się tego nie spodziewa ( ͡° ͜ʖ ͡° )*:
Wykorzystała cię seksualnie podstępem i tego się trzymaj.

Co ci zrobi? Powie, że to ty ją zgwałciłeś w hotelu do którego sama przyjechała i że wcale nie ma męża, a nie zgłosiła tego, bo się bała?
  • Odpowiedz
akurat dla mnie to mega istotny temat i nigdy sie za takie panny nie biore bo wiem jak to sie konczy i predzej czy pozniej to ja bede zdradzony

@mirko_anonim: tzn? Nabijasz sobie jakieś punkty, które zostaną wykorzystane przeciwko tobie czy co?
  • Odpowiedz
Czyli Ty na miejscu tego faceta nie chciałbyś wiedzieć, że kobieta Cię zdradza?

@choochoomotherfucker: ale on nie jest na jego miejscu. To OP jest na miejscu gdzie jest i w jego sytuacji informowanie męża o rogach, skądinąd szlachetne, naprawdę może mu zaszkodzić.
  • Odpowiedz
@choochoomotherfucker: na miejscu opa bym nie ryzykował. Nie wiadomo kim gość jest i jak zareaguje. Już nie jeden dostał nożem w takich sytuacjach. Nie mówiąc, że zaraz może go gość ciągać po sądach na świadków itd itp. Po co mieć problemy?
  • Odpowiedz