Wpis z mikrobloga

Gdy kobieta rozmawia z facetem o bąkach, kupie, śmiesznych, dziwnych i obrzydliwych sytuacjach w seksie/widzianych w internecie/które przytrafiły się w życiu, to wtedy:

A - jest to Red Flag, coś z nią jest nie tak, jakiś osobnik jednej z 30 płci, trzeba uciekać
B - jest to super wyluzowana kumpela, idealny "ziomek z cyckami"
C - jest to świetna kandydatka na żonę, nie ma kija w doopie, jest zabawna itp

#logikarozowychpaskow #zwiazki #pytanie #logikaniebieskichpaskow #s--s #ankieta #rozkminy #przemysleniazdupy #p0lka

Którą opcję wybierasz?

• A 19.8% (22)
  • B 17.1% (19)
  • C 63.1% (70)

Oddanych głosów: 111

• 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kocha_to_poczeka:

Ale jaka ona? Pytam bo różnie się patrzy na takie kobiety, dla jednych facetów takie kobiety nie istnieją, dla innych to takie wyluzowane fajne pozytywne osoby, z którymi da się o wszystkim rozmawiać, "nie księżniczkują" a jeszcze dla innych taka kobieta to nieatrakcyjny babochłop, stąd ankieta. Nie mam pojęcia co może kierować kobietą, dla której takie tematy to rodzaj sprawdzania faceta i celowo "je prowokuje". W zasadzie to ty
  • Odpowiedz
@kocha_to_poczeka: wiesz nie każdy myśli takimi samymi kategoriami, są ludzie którzy po prostu lubią takie tematy jak i to właśnie facet w tym przykładzie pierwszy podjął się tego tematu. Nie ma różnicy. Trudno jest uniknąć nieporozumień między płciami jak z góry się podejrzewa drugą osobę o jakieś prowokacje, manipulacje i testy :V
  • Odpowiedz
@AlienFromWenus: trochę obrzydliwe, lekko prymitywne i pewnie jakieś zaburzenie

Tak jak mówiłem jakby nie to miała być np koleżanka z pracy z którą zamienię 2 słowa to spoko, jak partnerka to tak se. Czasami sam żartuje że moja różowa poszła srać ale nie uznaje tego za coś dobrego i wolałbym takich rzeczy nie mówić
  • Odpowiedz