Aktywne Wpisy

lronman +24

heksengerg +142
Konetekst:
Strona Łodzi na fb.
Post o otwarciu nowego miejsca rozrywki dla dzieci. Oburzona Madka, że opiekun musi płacić a w innym miejscu wchodzi za darmo.
Zapytałam w komentarzu „czyżby tryb Dej się załączył?” Nazwała mnie pustakiem. To jeszcze zdążyłam wrzucić odpowiedź, że jestem za tym żeby opiekun też płacił. Przynajmniej miejsce będzie zadbane a nie zniszczone przez madki i dejów.
Odpowiedź dostałam w wiadomości prywatnej.
Pozdro!
Strona Łodzi na fb.
Post o otwarciu nowego miejsca rozrywki dla dzieci. Oburzona Madka, że opiekun musi płacić a w innym miejscu wchodzi za darmo.
Zapytałam w komentarzu „czyżby tryb Dej się załączył?” Nazwała mnie pustakiem. To jeszcze zdążyłam wrzucić odpowiedź, że jestem za tym żeby opiekun też płacił. Przynajmniej miejsce będzie zadbane a nie zniszczone przez madki i dejów.
Odpowiedź dostałam w wiadomości prywatnej.
Pozdro!

źródło: temp_file8850942783259770189
Pobierz
A - jest to Red Flag, coś z nią jest nie tak, jakiś osobnik jednej z 30 płci, trzeba uciekać
B - jest to super wyluzowana kumpela, idealny "ziomek z cyckami"
C - jest to świetna kandydatka na żonę, nie ma kija w doopie, jest zabawna itp
#logikarozowychpaskow #zwiazki #pytanie #logikaniebieskichpaskow #s--s #ankieta #rozkminy #przemysleniazdupy #p0lka
Którą opcję wybierasz?
źródło: temp_file3870658612371445178
PobierzAle jaka ona? Pytam bo różnie się patrzy na takie kobiety, dla jednych facetów takie kobiety nie istnieją, dla innych to takie wyluzowane fajne pozytywne osoby, z którymi da się o wszystkim rozmawiać, "nie księżniczkują" a jeszcze dla innych taka kobieta to nieatrakcyjny babochłop, stąd ankieta. Nie mam pojęcia co może kierować kobietą, dla której takie tematy to rodzaj sprawdzania faceta i celowo "je prowokuje". W zasadzie to ty
@AlienFromWenus: bo ja staram się patrzeć na sprawę wielopoziomowo i jak ja bym chciał sprawdzić, jak ktoś jest mocno posrany to bym prowokował posrane rozmowy
I obejrzyj Movie 43
Tak jak mówiłem jakby nie to miała być np koleżanka z pracy z którą zamienię 2 słowa to spoko, jak partnerka to tak se. Czasami sam żartuje że moja różowa poszła srać ale nie uznaje tego za coś dobrego i wolałbym takich rzeczy nie mówić