Aktywne Wpisy

RitmoXL +221

open_or_die +33
A zrobię #chwalesie
Właśnie odebrałem Formentora VZ.
Jaram się jak małe dziecko (。◕‿‿◕。)
#motoryzacja #cupra
Właśnie odebrałem Formentora VZ.
Jaram się jak małe dziecko (。◕‿‿◕。)
#motoryzacja #cupra

źródło: 1000020577
Pobierz
Tak plujecie na kobiety i szerzycie pogardę a jakby tak się pewnego dnia okazało, że jakimś cudem znalazłaby się dziewczyna która by was szczerze pokochała to czy dalej trwalibyście przy swoich poglądach?
Jakby pojawiła sie taka szara myszka która byłaby wierna i uczciwa, prostolinijna i najukochańsza. Która przygotowywała by wam posiłki i dbała żebyście mieli czysto w domu. Taką która byłaby wpatrzona w was jak w obrazek bo by się zakochała w (jak przecież uważacie o sobie) w mądrym i zaradnym chłopaku.
Czy dalej bylibyście mizoginami? Dalej plulibyście na kobiety w tym na swoją partnerkę?
#kiciochpyta #incel #blackpill #psychologia
Komentarz usunięty przez moderatora
@Notes: xd
Tutaj musielibyśmy się posłużyć jakimiś konkretnymi przykładami bo na przykład jeśli zdradziła Cię dziewczyna to uwazam, ze masz pełne prawo ją obsmarować wszędzie gdzie się da :) ale na przykład jeśli dziewczyna jest po rozwodzie i ma dziecko ale szuka sobie nowego partnera na przykład na tinderze to
XD a potem ktoś mi zarzuca, że ja piszę że macie urojenia i jesteście
Twoje pytanie to najgłupsze i najbardziej prymitywne pytanie z tezą. Takie pytania zasługują wyłącznie na przemilczenie, bo są u podstawy błędne. Napisałeś głupotę, to ci na nią odpowiedziałem, ale ty oczywiście od razu musisz być pasywno-agresywny, bo na otwartą agresję brak ci jaj. Może jakaś puszczalska koleżanka cię wykastrowała i stąd to umiłowanie do babskiego "misiu kolorowy"?
Przypominam o trzeciej opcji, ale
@centerario: A gdzie OP napisał, że takie osoby są mizoginami? Napisał jasno, że chodzi o mizoginów (za SJP PWN: mizoginia, mizoginizm - patologiczny wstręt mężczyzny do kobiet), którzy plują na kobiety. Serio jest tu mnóstwo osób, które całymi dniami piszą, że "p0lki" są takie i owakie, że wszystkie kobiety to k...y, że wszystkie lecą na mokebe itp., no nie powiesz mi, że
W skrócie stałbym sie Notesem
Jestem zwykłym kolesiem który potrafi być bezczelny i wredny dla kobiet jeśli sobie na to zasłużą ale jak mam ochotę to potrafię być miły i romantyczny. Jak do tej pory wszystkim dziewczynom z którymi się spotykałem było ze mną dobrze że na tyle że nie były to przelotne znajomości tylko
Komentarz usunięty przez moderatora
Poza tym takie stare przegrywy są nudne - a jak wiadomo nikt nie oszaleje na całe życie na punkcie brzydala
;)
Ktoś musi przegrywać-a ze to my no cóż taki miks genów się trafił
Hipergamia jest przeogromna i wiele chłopów nikogo nigdy nie znajdzie a 30 lat temu mieliby szanse
Nie zaprzeczę że faceci mają ciężko ale nie jest beznadziejnie jak to większość opisuje.