Wpis z mikrobloga

A ja mam pytanie do wszystkich mizoginów wykopowych. Szczególnie do tych z tagu #przegryw
Tak plujecie na kobiety i szerzycie pogardę a jakby tak się pewnego dnia okazało, że jakimś cudem znalazłaby się dziewczyna która by was szczerze pokochała to czy dalej trwalibyście przy swoich poglądach?
Jakby pojawiła sie taka szara myszka która byłaby wierna i uczciwa, prostolinijna i najukochańsza. Która przygotowywała by wam posiłki i dbała żebyście mieli czysto w domu. Taką która byłaby wpatrzona w was jak w obrazek bo by się zakochała w (jak przecież uważacie o sobie) w mądrym i zaradnym chłopaku.
Czy dalej bylibyście mizoginami? Dalej plulibyście na kobiety w tym na swoją partnerkę?

#kiciochpyta #incel #blackpill #psychologia
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Notes: 1.Nie ma czegoś takiego jak miłość czy szczera miłość. 2 Osoby, które obiektywnie krytykują kobiety nie są mizoginami. 3. Nie uważam, że powinno się obrażać jakąkolwiek kobietę czy na nią pluć bo w sumie taka już jest ich natura chociaż uświadamianie im pewnych zachowań zawsze ma sens.
  • Odpowiedz
  • 1
@centerario no nie wiem czy tak obiektywnie :) to właśnie chyba jest problem tych plujących bo uważają że ich zdanie to jedynie słuszne.
Tutaj musielibyśmy się posłużyć jakimiś konkretnymi przykładami bo na przykład jeśli zdradziła Cię dziewczyna to uwazam, ze masz pełne prawo ją obsmarować wszędzie gdzie się da :) ale na przykład jeśli dziewczyna jest po rozwodzie i ma dziecko ale szuka sobie nowego partnera na przykład na tinderze to
  • Odpowiedz
@Notes: Jeśli co roku zmienia partnera to jest zaburzona lub szuka przykrywki do puszczania się, bo to przecież "stały partner na jakiś czas", więc to nie jest normalne. Jest jeszcze 3 opcja, ale to nie wypada, a pewnie o tej opcji też pomyślałeś.
  • Odpowiedz
  • 0
@Nemayu

przykrywka do puszczania się

zaburzona

XD a potem ktoś mi zarzuca, że ja piszę że macie urojenia i jesteście
  • Odpowiedz
@Notes: Skąd pomysł, że odpowiadam na twoje pytanie?

Twoje pytanie to najgłupsze i najbardziej prymitywne pytanie z tezą. Takie pytania zasługują wyłącznie na przemilczenie, bo są u podstawy błędne. Napisałeś głupotę, to ci na nią odpowiedziałem, ale ty oczywiście od razu musisz być pasywno-agresywny, bo na otwartą agresję brak ci jaj. Może jakaś puszczalska koleżanka cię wykastrowała i stąd to umiłowanie do babskiego "misiu kolorowy"?

Przypominam o trzeciej opcji, ale
  • Odpowiedz
Osoby, które obiektywnie krytykują kobiety nie są mizoginami.

@centerario: A gdzie OP napisał, że takie osoby są mizoginami? Napisał jasno, że chodzi o mizoginów (za SJP PWN: mizoginia, mizoginizm - patologiczny wstręt mężczyzny do kobiet), którzy plują na kobiety. Serio jest tu mnóstwo osób, które całymi dniami piszą, że "p0lki" są takie i owakie, że wszystkie kobiety to k...y, że wszystkie lecą na mokebe itp., no nie powiesz mi, że
  • Odpowiedz
  • 1
@Average-CottonWorld-Enjoyer bluepill nie jest dobry :) tak samo jak cała reszta paleta kolorów. Jak w tym memie - astrologia dla przegrywow!

Jestem zwykłym kolesiem który potrafi być bezczelny i wredny dla kobiet jeśli sobie na to zasłużą ale jak mam ochotę to potrafię być miły i romantyczny. Jak do tej pory wszystkim dziewczynom z którymi się spotykałem było ze mną dobrze że na tyle że nie były to przelotne znajomości tylko
  • Odpowiedz
@Notes Dla brzydkich ludzi nie ma miłości XDD
Poza tym takie stare przegrywy są nudne - a jak wiadomo nikt nie oszaleje na całe życie na punkcie brzydala
  • Odpowiedz
  • 0
@scotieb czyli jak jutro rano wyjdę na rynek pierwszego lepszego miasta w Polsce albo wejdę do jakiejkolwiek galerii handlowej to zobaczę tam same pary wyglądające jak gigachady i supermodelki? To chcesz mi powiedzieć?
;)
  • Odpowiedz
  • 0
@scotieb nie uważam że realia są inne. Za to uważam że przegryw w większości przypadków to tylko urojenia w głowie. Większość sobie to po prostu wkręca
  • Odpowiedz
  • 0
@scotieb jak wspomniałem wyżej - to może warto zmienić środowisko. Ja mam zupełnie inne zdanie i obserwuję zupełnie inne zachowania. Najlepsze jest to, że to o czym mówisz można spotkać tylko na wykopie i w fejkowych artykułach z onetu pisanych pod kliknięcia stulejarzy.
Nie zaprzeczę że faceci mają ciężko ale nie jest beznadziejnie jak to większość opisuje.
  • Odpowiedz