Aktywne Wpisy
Witam chciałbym przedstawić wam moją sytuację, Mam 29 lat i jestem (jeszcze) w 10 letnim związku z moją Angeliką. Otóż ciężko mi to napisać, ale zdradziłem dziewczynę z którą jestem prawie 10 lat i z którą planowałem przyszłość. Zdradziłem ją z prostytutką, czuję się jak ostatni kiep i nie mogę sobie wybaczyć że zrobiłem jej takie świństwo. Stało się to 27 dni temu, a kilka dni później wylądowałem w szpitalu psychiatrycznym bo

Snowflake_ +45
Jak kogoś nie stać na zakup w wojewódzkim, to niech spróbuje w powiatowym. Nie każdy musi mieszkać w Warszawie albo Krakowie. Te dwa zdania bardzo często się pojawiają na tym tagu.
Postanowiłem to sprawdzić, wyszukałem sobie inwestycje deweloperskie w małopolskie i znalazłem taki kwiatek - mieszkania od 11,5k za metr w Makowie Podhalańskim ( ͡° ͜ʖ ͡
Postanowiłem to sprawdzić, wyszukałem sobie inwestycje deweloperskie w małopolskie i znalazłem taki kwiatek - mieszkania od 11,5k za metr w Makowie Podhalańskim ( ͡° ͜ʖ ͡
źródło: IMG_20250210_135544
PobierzMożesz zrobić z indykiem, tofu, kalafiorem, nawet z rybą czy choćby jajkami.
Ryż smażony robi się trochę inaczej.
Po pierwsze, powinieneś mieć dobrej jakości ryż basmati (jeśli to ma być w indyjskich klimatach), ugotowany i ostudzony, a następnie taki ryż smażysz na tłuszczu.
Po drugie, przyprawy powinny być lekko podsmażone. Indyjskie przyprawy mają to do siebie, że dopiero po podsmażeniu uwalniają aromaty które są zupełnie inne, niż jeśli ugotujesz te przyprawy w wodzie.