Aktywne Wpisy

Gmeras +833
zgubiles_sie_jelonku +610
Z ciekawości wszedłem w wyniki konsultacji projektu ws jawności cen nieruchomości.
Komentarz z pierwszej dziesiątki xd
To powinni zobaczyć wszyscy ci, którzy mówią, że konsultacje nie mają sensu.
#nieruchomosci
Komentarz z pierwszej dziesiątki xd
To powinni zobaczyć wszyscy ci, którzy mówią, że konsultacje nie mają sensu.
#nieruchomosci

źródło: pm
Pobierz
tak sobie myślę co pamiętam z zeszłego roku z poszczególnych miesięcy
ze stycznia i lutego nie pamiętam właściwie nic
w marcu pamiętam jak w-------m się na chodniku i stłukłam kolano, jak 2 facetów z mojego działu rzuciło pracę i jak zaczął się remont w domu i musiałam spać w pokoju rodziców bo koło mojego pokoju byś r-------a łazienka i gruz
z kwietnia i maja nie pamiętam znowu nic
z czerwca pamiętam to jak wzywałam pogotowie gazowe bo czujnik czadu się włączył ale na szczęście zdążyłam s--------ć w ciągu kilku sekund i jeszcze pamiętam dramę na discordzie
z lipca znowu nie pamiętam nic
z sierpnia pamiętam to jak przyjechała do nas rodzina na tydzień
z września pamiętam to że obok śmietnika ktoś wyrzucił rośliny i ze znajomym z pracy sobie wzięliśmy
z października nie pamiętam nic
z listopada pamiętam to że nie udało mi się pojechać na marsz bo 2 osoby z którymi byłam wcześniej miały inne plany, pamiętam wyjazd na groby we wszystkich świętych i to że kupiłam sobie nowy telefon
grudzień był stosunkowo niedawno więc powinnam pamiętać najwięcej ale nawet nie pamiętam świąt poza tym że były, pamiętam tylko sylwestra że rodzice poszli do znajomych i mogłam w końcu siedzieć sama w domu z kotem
i to by było na tyle
nie wiem jakim cudem nie jestem w stanie przypomnieć sobie nic z 6 miesięcy na 12, to chyba starość i pamięć szwankuje eh
#przemyslenia #samotnosc #2024
s--s służy prokreacji a ja czuję potrzeby posiadania kaszojada więc po co uprawiać s--s
źródło: temp_file1986972736965324825
Pobierzkoncert koncert koncert
co to za koncerty? tylko nie mów że jakieś darcie mordy jakiś metal czy inna stal nierdzewna
muzyka powinna być taka:
@Zoyav: przełamiesz się to Ci się spodoba :) (to nie spermiarski tekst, to stwierdzenie faktu). 3/4 Twoich problemów to efekt braku bliskości.
@DeltaFosBeta: (ಠ‸ಠ)